Jocuri de curse auto care implica curse de masini sunt unul dintre genurile cele mai apreciate in lumea jocurilor video.

Iata 3 dintre cele mai recente si cunoscute jocuri de curse auto de acest tip:

Jocuri de curse auto F1 2020 Seventy Edition EU PS4

F1 2020 este jocul video oficial al Campionatelor de Formula 1 și Formula 2 din 2020. Lansat in iulie anul acesta de Codemasters. Jocul prezinta campionatul asa cum trebuia sa se desfasoare initial, inainte sa fie intrerupt de pandemia COVID-19.

Ca jucator, iti vei putea propria echipa de Formula 1. Incepand cu personalizarea pilotului si continuand cu alegere unui sponsor, a unui furnizor de motoare sau angajarea unui coechiper. In plus, ai la dispozitie 2 circuite noi – Circuitul Hanoi si Circuitul Zandvoort, dar si mai multe modalitati de a concura – Time Trial, Modul Grand Prix si Campionate.

Need For Speed NFS Heat PS4

Lansat la finalul anului trecut, Need For Speed NFS Heat comemoreaza cea de 25-a aniversare a celebrei serii.

Situat in Palm City, o versiune fictiva a orasului Miami din Florida și zona înconjurătoare, jocul prezinta o geografie diversa, inclusiv zone montane si campuri deschise. Jocul prezintă 127 de masini de la 33 de producatori, asadar ai o selectie variata din care poti alege.

Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition PS4

Pentru pasionatii de curse cu vehicule puternic blindate, Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition poate fi o alegere potrivita.

De-a lungul drumurilor intortocheate si a terenurilor accidentate, participi la curse cu viteze foarte mari, numite AirBlades. Poti alege din 42 de vehicule diferite pentru a porni in cursa impotriva adversarilor.

Publicare Advertoriale Arta & Entertainment