desfășurare proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”

Asociația Ever To Excel desfășoară proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, proiect finanțat prin programul START ONG, lansat de Kaufland și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” constă în organizarea unui program de dezvoltare pentru studenții de la facultăți cu profil economic. Program care abordează două abilități fundamentale pentru antreprenoriat: management și leadership. Abilitățile vor fi descoperite și dezvoltate prin intermediul unei competiții organizate cu un simulator de business, utilizând o platformă online: EDUardo, printr-un curs de leadership. Dar și printr-un chestionar de carieră.

Activitățile se desfășoară în perioada 26 octombrie – 18 decembrie, exclusiv în mediul online. Si este în totalitate gratuit pentru studenții de la facultățile cu profil economic. În cadrul proiectului s-au înscris 102 studenți. Vor fi premiați primii 15 dintre aceștia, conform rezultatelor competiției de business. De asemenea, fiecare student înscris în proiect va primi un certificat de participare.

„În cadrul proiectului, studenții își vor testa, evalua și îmbunătăți competențele antreprenoriale, cum ar fi: capacitatea de a lua decizii sub presiunea timpului, capacitatea de a diagnostica un context și de a adopta soluții adecvate, gândire critică, strategie, leadership, delegare etc. De asemenea, vor înțelege importanța leadershipului în conducerea și administrarea unei afaceri și vor conștientiza oportunitățile unei cariere antreprenoriale.” – a declarat Mircea Mihai, președintele Asociației Ever To Excel.

Mai multe detalii puteți găsi accesând https://www.ever2.ro/studentii-de-azi-antreprenorii-de-maine/ sau pe pagina de facebook EVER2.

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”

Comunicat de presa ONG