piese agricole

BECOMAGRI este unul dintre cei mai mari furnizori de piese agricole din Romania. Acesta deschide incepand cu 26 noiembrie un nou sediu in Bacau pe Strada Arcadie Septilici Nr 1. Societatea comerciala BECOMAGRI este importator si distribuitor in sistem en-gross si en-detail de piese tractoare si utilaje agricole

Pe o suprafata moderna de 500 mp magazinul si depozitul ofera agricultorilor chiar si din intreaga tara piese aftermarket. Dar si originale pentru tractoare Case, Fiat Ford, New Holland, Fendt, Deutz, Same, John Deere. Gasiti si piese pentru combine agricole Claas, piese pentru utilaje agricole moderne cat si accesorii si consumabile cum ar fi: Uleiuri, Filtre , Vaseline, sigurante, suruburi, bolturi,

Cu o echipa tanara si o experienta de peste 10 ani in identificarea de piese si detaliile tehnice ale acestora compania este principalul furnizor de piese pentru tractoare in Romania. Iar noul sediu este o destinatie indispensabila oricarui agricultor.

Noua cladire din strada Arcadie Septilici ofera clientilor, transportatorilor cat si angajatilor companiei conditii mai bune pentru desfasurarea activitatilor profesionale zilnice. Astfel, urmatoarea vizita a clientilor va beneficia de: o parcare generoasa, timp de asteptare mai mic si o gama mai diversificata de produse.

Pana acum pe plan local erau supranumiti “baietii de la calea ferata” . Ceea ce ar trebui sa se transforme dupa data de 26 noiembrie in “baietii de la avion”. Locatia este in imediata vecinatate a avionului MIG 21 expus in sensul giratoriu la intrarea dinspre Onesti E574.

Tot la noua adresa puteti gasi si motosape, motocase de umar, atomizoare, drujbe. Dar si accesorii ale acestora BECOMAGRI Bacau. Acesta fiind dealer autorizat a motolutilajelor marca RURIS.

Comunicat de presa Agricultura