Brad de craciunÎn acest articol îți voi explica avantajele achiziționării unui brad artificial de lux de la BraziCraciun.net în detrimentul unui brad natural. Poate vei spune că încep printr-o notă tristă, dar din păcate este doar realitatea. O realitate de care ar trebui să fim mai conștienți.

Nu cred că este o noutate pentru nimeni felul în care au ajuns să arate pădurile noastre, pădurile României care în alte timpuri erau ca o bijuterie, frumoase, verzi și înalte, iar acum arată de parcă sunt în fază terminală.

Nu stăm acum să dezbatem cine sunt vinovații, ar fi sute de pagini de scris. Prin acest articol vreau să conștientizezi realitatea și să te ajut să iei decizii mai bune, mai prietenoase cu mediul înconjurător și cu portofelul tău.

Tindem ca în preajma Crăciunului să fim mai umani, să fim alături de cei dragi și să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși, îi ajutăm din puținul nostru, care pentru alții este enorm. De ce nu am fi la fel de buni și cu pădurile noastre?!

Poate îmi spui că un brad artificial nu se compară cu unul natural, nu are miros și așa am fost crescuți. Sunt fel de fel de parfumuri pentru casă și uleiuri esențiale cu miros de brad. Acest motiv nu este o scuză. Iar bradul natural este o amintire vie a copilăriei noastre. Nu te contrazic. Dar viețile noastre sunt la fel cu ale părinților și ale bunicilor? Evident că nu.

Lumea a evoluat și s-au schimbat toate aspectele vieții noastre. Nu poți să îmi spui că împodobești bradul la fel cum se împodobea pe vremuri: cu fructe și staniol de la bomboane.

Acum să îți prezint pe scurt de ce este mai bine să cumperi un brad artificial de calitate. Îți garantez că nu vei regreta. Și faci și o faptă bună, care pe termen lung va avea rezultate.

  • Aspectul

De câte ori am crezut că am găsit bradul perfect și am fost dezamăgiți când l-am examinat mai atent? Când obișnuiam să cumpărăm brad natural, era o adevărată luptă să găsim bradul perfect. Iar cel care se încadra în standardele mele de copil erau destul de scumpi. De să plătești 200 de lei pentru un brad pe care îl folosești 4 săptămâni?

Piața brazilor artificiali este foarte variată. Găsești brazi artificiali care seamănă perfect cu unul natural. Și să nu uităm că unul artificial arată impecabil de sus până jos. Depinde doar de tine ce fel de brad preferi. Și da, chiar există brazi artificiali de lux care imită perfect bradul natural al copilăriei noastre. Da, da! Bradul acela mai chel! Este incredibil cât de bine seamănă.

În plus, îl poți împodobi din noiembrie și să îl ții în living până în februarie. Știu că ești înnebunită după Crăciun, decorațiuni și decorațiuni DIY. Și la cât de mult iubești Crăciunul, un brad natural nu te poate ține așa entuziasmată deoarece după vreo 2 săptămâni începu să îi cadă acele și să devină maro. Îți cam spulberă spiritul Crăciunului.

  • Alergii

Nici eu nu știam că există alergie la „bradul natural” până nu am avut eu. Ce Crăciun frumos am mai avut! Pe principiul tradiției, am pus bradul pe coridor lângă camera mea și nu știam de ce tot îmi curge nasul și lăcrimez. Când a cercetat tata puțin și-a dat seama că sunt alergică la brazii naturali. De atunci, nu am mai cumpărat un brad natural.

Această alergie nu este efectiv din cauza bradului natural, ci ale tipurilor mucegai care se dezvoltă pe crenguțe și cauzează simptome asemănătoare cu cele ale răcelii.

  • Dimensiunea

Personal, nu am nicio idee despre dimensiuni, nu pot să îmi dau seama cât de înalt este un obiect și nu îmi pot imagina. De multe ori am luat brad natural care era ba prea mare, ba prea mic. Bineînțeles că am fost frustrată. Și cam îmi dispărea cheful de împodobit. Nu vrei să ți se întâmple același lucru, nu-i așa?

De aceea, te sfătuiesc să măsori întâi încăperea în care vrei să pui brăduțul și să cumperi un brad artificial mai mic cu vreo 20 cm ca să poți să pui și steluța în vârf.

Eu am cumpărat un brad artificial de lux, care zici că este geamăn cu unul natural. Bogat, verde, înalt de 2 m, exact ca și brazii din filme. Este o plăcere să împodobesc bradul, știu că nu mă mai stresez cu înălțimea și că are toate crenguțele.

Crede-mă pe cuvânt că găsești brazi artificial care imită perfect aspectul unui brad, molid sau pin. Depinde ce conifer preferi. Ah! Să nu îi uităm pe cei care arată ca și ninși și care au conuri (Psss! Pe aceștia nu trebuie să îi împodobești cu foarte multe decorațiuni).

  • Transportul

Un alt dezavantaj al achiziționării unui brad natural este transportul. În fiecare an trebuie să ai grijă cum îl ambalezi, unii vânzători nu îl ambalează deloc și riști să ajungi acasă fără câteva crenguțe. Îți spun din experiență.

Și un alt dezavantaj care vine la pachet este că după ce ai ajuns fericită acasă, realizezi că trebuie să faci curățenie și în mașină, fie o faci tu, fie mergi la o spălătorie. De obicei, eu eram responsabilă cu aspiratul acelor. Încă o sarcină pe lângă cele o sută de pe listă pe care le facem înainte de sărbători: cozonaci, sarmale și altele. Știi tu.

  • Tradiția

Da, da. Să nu uităm tradiția și de unde am plecat. Dar să te întreb ceva. Tipul de brad sau împodobitul lui este tradiția? Sunt convinsă că nu tipul de brad contează. Ne amintim de copilărie atunci când împodobim bradul. Ne aducem aminte de colindele pe care le cântam când împodobeam, de globuri, de ornamente și de cei dragi. Crăciunul este la fel, indiferent de brad.

Părerea mea este că ai un Crăciun mai fericit când te uiți la bradul artificial și realizezi că ai salvat un brad din pădure care acum poate să crească falnic și frumos. Îndeamnă-i și pe cei dragi să cumpere un brad artificial de lux. Hai să salvăm împreună pădurile noastre!

Ah, era să uit să îți spun un mic secret! Găsești cei mai frumoși brazi artificiali pe https://www.brazicraciun.net Intra si vei gasi atat brazi de lux, cat si brazi artificiali ieftini.

Publicare Advertoriale Social