Apa natural alcalina AquaVia pH 9.4 a obtinut, pentru al treilea an consecutiv, o certificare internationala de 3 stele pentru gustul sau de la International Taste Institute din Belgia, devenind singura apa din Romania cu certificarea “The Crystal Taste Award” in 2020. Premiul “Crystal Taste” este acordat produselor care au primit premiul “Superior Taste” timp de 3 ani la rand.

International Taste Institute din Belgia (fosta iTQi) este cea mai mare organizatie care reuneste peste 200 chefi si somelieri apreciati la nivel international, selectati pe baza expertizei si experientei lor in analiza gustului. Acestia dau un feedback obiectiv producatorilor cu privire la gustul produsului lor. Produsele sunt analizate si clasificate printr-o metodologie neutra, intr-o testare ”blind”, fara a cunoaste denumirea marcii sau provenienta ei. In functie de analiza senzoriala, acestea sunt certificate cu 1, 2 sau 3 stele, similar stelelor Michelin din gastronomie. Produsele cu scoruri inalte primesc distinctia “Superior Taste Award”.

AquaVia, una dintre cele mai alcaline ape de izvor naturale din lume, are un gust exceptional datorita trecerii acesteia prin straturile geologice situate la sute de metri adancime, in Muntii Apuseni. In drumul sau spre suprafata, apa natural alcalina AquaVia intalneste formatiuni geologice complexe care dateaza de mai bine de 145 milioane de ani. Pe acest traseu, apa AquaVia, parcurge straturi formate din roci vulcanice, nisipuri si roci calcaroase, de la care isi imprumuta proprietatile fara a fi nevoie sa-i aducem imbunatatiri artificiale. AquaVia este imbuteliata direct de la sursa pentru a-si pastra proprietatile sale unice.

AquaVia este prezenta atat pe piata din Romania, cat si pe cea din SUA, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Polonia, Spania, Marea Britanie si Tarile Baltice.

Crystal Taste Award

Comunicat de presa Monden / Lifestyle