SC SWEET DONUTS SRL este prima donuterie deschisa in Targoviste, Calea Domnească, nr. 237, din Târgoviște (vis-a-vis de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”).

Donuteria va ofera zilnic o gamă bogată de produse delicioase precum: safari dots, glazer choc, Apple dots, pink dots, tricolor ball dots, brioșe și multe altele.

Pe lângă acestea, la donuteria Sweet Donuts mai poți găsi bauturi răcoritoare, cafea, ceai, milkshake, pizza, plăcinte, sandwich-uri și diferite meniuri surpriză.

Donuteria beneficiaza de ajutor financiar nerambursabil din FSE – POCU 2014-2020, in cadrul proiectului Start-Up Plus – afaceri de succes in Regiunea Sud-Muntenia, cod SMIS: 106932, in valoare de 147.931,02 lei, in cadrul caruia a primit sprijin financiar pentru infiintarea afacerii in orasul Targoviste.

In cadrul proiectului au fost achizitionate echipamente de ultima generatie necesare realizarii produselor si au fost create doua locuri de munca noi, acestea fiind ocupate cu personal specializat in domeniu.

In acest mod SC SWEET DONUTS SRL ofera clientilor sai produse delicioase, de inalta calitate, in conformitate cu ceintele pietei si exigentele clientilor.

Pentru comenzi ne gasiti pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sweetdonutstargoviste – sau la telefon: 0790 599 791.

Publicare Advertoriale Evenimente