Cantarele Wind fac parte din Seria 500 a producatorului spaniol Dibal, o serie ce pune la dispozitia utilizatorilor design atractiv, tehnologie avansata si performate deosebite la preturi competitive.

Cantare cu imprimanta

Aceste cantare electronice Dibal seria WIND au fost proiectate pornind de la necesitatile utilizatorilor de a fi cat mai usor de utilizat si configurat.

Cantarele WIND se configureaza foarte usor utilizand un program DFS care permite trimitere date in cantar, configurare cantar, configurare eticheta. Pe eticheta se pot programa multiple informatii despre produs, pret, greutate, cod bara, data ambalarii, data expirarii, trasabilitate, ingrediente, alergeni, denumire firma si nu numai.

Cantarele Dibal seria WIND sunt echipate cu 2 afisaje LCD pentru vanzator si pentru client ce afiseaza informatii despre greutate, pret/kg, pret total, tara, vanzator si denumirea produsului.

Se pot genera diferite rapoarte referitoare la vanzari ( in functie de produs, vanzator sau perioada ).

Cantarele Wind sunt prevazute cu porturi de comunicare TCP/IP Ethernet pentru interconectarea si conectarea la PC, RS-232- pentru conectarea la scanner si Wi-Fi optional.

Cantarele Wind sunt disponibile cu afisaj pe brat ( pentru mai buna vizibilitate ) sau fara brat.

Sunt disponibile doua modele WIND 015 si WIND 025.

Avantajele oferite de Wind 025 fata de WIND 015 sunt : posibilitatea de a memora mai multe articole ( 5000 fata de 2000 pentru Wind 015) , mai multi vanzatori ( 10 fata de 5) , viteza mai mare de tiparire 100 mm/sec. fata de 80 mm/sec.

In concluzie, aceste cantare cu imprimanta etichete Dibal seria 500 WIND sunt solutia ideala pentru magazine mici, depozite, intrucat se incadreaza la standarde inalte de performanta la preturi reduse.

Publicare Advertoriale Industrie