Spatiile de lucru se schimba. Au trecut vremurile acelea in care ne asezam cu totii la acelasi birou ponosit realizat din pal de culoare maro si patat de cestile de cafea ale fostilor angajati. In prezent, mariile companii investesc mii de euro lunar in mobila si facilitatile disponibile in spatiile de lucru pentru a creste porudctivitatea angajatilor.

Conform studiilor recente, este extrem de important ca spatial de lucru sa fie aerisit, sa aiba acces la lumina naturala si o conexiune puternica la internet pentru a fi mereu in contact cu restul echipei, dar si cu cei dragi. Alte aspect importante sunt legate si de design si de elementele de decor. Acestea pot influenta starea de spirit si inclusiv randamentul fiecarui angajat.

Tinerii se declara categoria de angajati cea mai interesata de facilitatile cladirii in care urmeaza sa lucreze. Geamurile mari, mobila moderna si tapiteriile de piele reprezinta cele mai importante atuuri pe care un birou trebuie sa le intruneasca daca isi doreste tineri in procesul de recrutare.

,,Punem foarte mare accent pe facilitatile moderne ale studioului. Pe langa localizarea centrala si spatiile de recreere, dorim sa oferim modelelor noastre un spatiu de lucru imbietor, care sa le provoace imaginatia si sa le ambitioneze sa isi doreasca mai mult. In cele din urma, aspectul locului in care iti desfasori activitatea conteaza destul de mult si poate influenta in timp productivitatea.” a declarat Alexa, HR partner al unui studio de modele online din capitala.

Printre cele mai importante faiclitati pe care tinerii si le doresc la birou, amintim:

  • Receptia trebuie sa fie primitoare si sa se intinda pe o suprafata mare, astfel incat daca vin mai multi oameni sa nu fie ingreunata intrarea sau iesirea din incapere;
  • Fiecare angajat trebuie sa aiba spatiul sau personal, iar acest lucru inseamna mai mult de un birou si un scaun, poate chiar o camera special dedicata activitatii si nevoilor lor;
  • Spatiile de relaxare sunt vitale, acestea fiind locurile in care angajatii socializeaza, se odihnesc, ori pur si simplu se opresc pentru a-i suna pe cei dragi;
  • Sala de mese trebuie sa fie incapatoare si dotata cu echipamente de bucatarie precum prajitor de paine, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, espressor de cafea, poate chiar si o presa pentru suc natural din fructe;
  • Spatiile de depozitare sunt un alt atuu important deoarece in special in anotimpul rece este nevoie de spatiu in plus pentru a depozita hainele groase, incaltarile de iarna, ori poate chiar geanta pentru sala de fitness.

Pe langa toate cele deja mentionate, tinerii isi doresc ca in viitorul birou in care vor lucra sa gaseasca decoratiuni inedite si un stil architectural bine definit. Conform studiilor recente, tinerii prefera camerele tematice, unde se observa cu ochiul liber faptul ca s-a lucrat serios la amenajarea spatiului.

Publicare Advertoriale Locuri de munca