2020 ce este un an de care ne vom aminti toata viata.

Pandemia si mai ales masurile de protectie luate de autoritati ne-au schimbat modul in care ne desfasuram viata. Unii dintre noi au avut de luat decizii dificile, de amanare pentru 2021 sau chiar 2022 a unor evenimente importante din viata: nunti, petreceri de logodna, petreceri ale burlacilor.

Pentru anul urmator in multe localuri este deja rezervat in toate weekendurile de vara si de toamna in gasirea unei locatii a redevenit o problema chiar si pentru cei care deja aveau rezervata sala de eveniment. La fel se intampla si cu biserica si cu starea civila. Furnizorii de servicii pentru nunta vor avea ani foarte aglomerati in 2021 si 2022 cu atatea evenimente reprogramate.

Ti-am pregatit mai jos o lista a motivelor pentru care cabina foto va fi atractia nuntilor de la anul:

  1. Cabina foto te ajuta sa obtii amintit foto cu o mare parte din invitatie la eveniment. Perioada pandemiei ne-a invatat ca relatiile umane sunt cele mai importante in lumea aceasta. Cu ajutorul cabinei foto la nunta vei avea fotografii cu majoritatea invitatilor.
  2. In cabina foto vor avea ocazia toti invitatii sa isi realizeze fotografii. Vor pastra fotografiile pentru totdeauna si vor avea amintiri unice.
  3. Dupa atata perioada de izolare, oamenii vor vrea sa se distreze cat mai bine la evenimentele din 2021 si 2022. Iar cabina foto exact acest lucru face, este un element de distractie
  4. Ai avut un eveniment programat pentru 2020 mi-a anulat din cauza pandemiei? Atunci meriti sa-ti faci toate capriciile la evenimentul de anul viitor.
  5. Cabina foto aduna in jurul ei momentele frumoase de la nunta. Oamenii discuta, admire tematica fundalului fotografiei si decid cu ce recuzita sa se distreze.

In Romania exista mai multi furnizori de cabina foto nunta, de la care sa alegi cea mai buna varianta. Este important sa studiez cu atentie cum au iesit fotografiile de la alte nunti ale furnizorului . diferenta intre furnizori este data de calitatea fotografiilor si de rezistenta lor in timp. Sa isi pastreze culorile an de zile dupa realizare.

Publicare Advertoriale Evenimente