Anunț finalizare proiect finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea SC G&G AMENAJARI TOTAL CON-STRUCTII SRL

Granturi capital de lucruDaca ai accesat sau urmeaza sa primesti co-finantare prin programul operational 2021-2027 granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor care te vor ajuta sa redresezi si sa dezvolti afacerea ta, atunci trebuie sa cunosti inca una din regulile de baza, si anume, publicarea comunicatului de presa in mediul online, la momentul inceperii sau finalizarii proiectului.

Ce sunt granturile pentru capital de lucru accordate IMM-urilor?

Granturile pentru capital de lucru sunt acele imprumuturi nerambursabile sau partial rambursabile care finanteaza proiecte de sustinere si dezvoltare pentru companii si IMM-uri. Granturile pentru capital de lucru sunt oferite de regula pe baza unor cereri publicate si afisate in programul de lucru al institutiilor care ofera granturi. Comisia Europeana lanseaza propuneri prin care face cunoscute posibilitatile de finantare si explica procedura de aplicare pentru astfel de co-finantari.

Ce tip de Granturi sunt oferite de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene?

Pentru perioada 2021-2027 Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene ofera IMM-urilor posibilitatea participarii la urmatoarele programe de co-finantare si ajutor prin oferirea de granturi pentru capital de lucru:

 1. Programul Operational Educatie si Ocupare (POEO) – versiunea ianuarie 2022
 2. Programul Operational Sanatate (POS) – versiunea ianuarie 2022
 • Programul Operational Sanatate (POS)
 • OIS screeninguri populationale
 • OIS diagnosticare precoce si tratament
 • OIS diagosticare precoce ante neo postnatal
 • OIS pacient critic
 • OIS vaccinuri
 • OIS Genomica
 • OIS tratament cancer
 • OIS transplant
 1. Program Operational Asistenta Tehnica – versiunea ianuarie 2022
 2. Programul Operational Crestere Inteligenta, Digitalizare si Instrumente Financiare (POCIDIF) – versiunea ianuarie 2022
 3. Programul Operational Incluziune si Demnitate Sociala (POIDS) – versiunea ianuarie 2022
 4. Programul Operational Regional – versiunea 2 revizuita ianuarie 2022
 • Programul Operational Regional 2021-207 – regiunea Bucuresti- Ilfov
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Centru
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Nord-Est
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Nord-Vest
 • Programul Operational Regional Sud-Est
 • Acronime POR 2021-2027 – regiunea Sud Est
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Sud Muntenia
 • Acronime POR 2021-2027 – regiunea Sud Muntenia
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Sud-Vest Oltenia
 • Programul Operational Regional 2021-2027 – regiunea Vest
 1. Programul Operational Dezvoltare Durabila (PODD)
 2. Programul Operational Crestere Inteligenta, Digitalizare si Instrumente Financiare (POCIDIF)
 3. Programul Operational Asistenta Tehnica (POAT)
 4. Programul Operational Sanatate (POS)
 5. Programul Operational Educatie si Ocupare (POEO)
 6. Programul Operational Incluziune si Demnitate Sociala (POIDS)
 7. Programul Operational Transport.

Ce sunt comunicatele de presa granturi pentru capital de lucru?

Comunicatele de presa granturi pentru capital de lucru sunt acele materiale redactate si publicate online intr-un format standard cu respectarea elementelor vizuale de identificare impus de finantatori, care are ca scop instiintarea publicului larg despre incepere, lansare, demarare, incheiere sau finalizare proiecte.

Cum si unde public anuntul de incepere sau finalizare proiect?

Publicarea prin intermediul website-urilor specializate in publicare de comunicate de presa granturi iti face cunoscute proiectele demarate si finaliazate. Aceste site-uri sunt urmarite de un public larg de cititori, de antreprenori si chiar de investitori, aducand un numar maxim de vizualizari comunicatului tau. Nu in ultimul rand aceste comunicate de presa pot fi preluate si de alte publicatii online iar webmasterii acestor websiteuri promoveaza independent astfel de communicate prin intermediul propriilor unelete, in mediile sociale si printre membrii comunitatilor online aducand vizibilate si transparenta maxima anuntului.

Publicarea anunturilor de incepere, lansare, demarare, incheiere sau finalizare proiecte se face intr-un mod usor si rapid, prin accesarea website-ului de publicare comunicate de presa, crearea unui cont de utilizator, descarcarea si completarea Model comunicate de presa granturi masura 2, ulterior anuntul putand fi incarcat si distribuit.

Tinand cont de respectarea tuturor cerintelor investitorilor, cu o simpla cautare pe Google putem gasi o lista lunga cu website-uri ce ofera posibilitatea publicarii de communicate de presa granturi, dar doar cateva dintre acestea ofera si garantia ca anuntul publicat va fi vizualizat de un numar maxim de utilizatori si corespunde cerintelor Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Comunicat de presa