Laser Tag-ul este o activitate sigura si distractiva pentru oameni de toate varstele. Atat de distractiva incat unele persoane au dus pasiunea pentru acest joc mult mai departe, organizand campionate sau chiar doborand recorduri. Iata cateva dintre curiozitatile legate de laser tag.

Curiozitati despre laser tag:

  1. Se presupune ca primul centru de laser tag pentru publicul larg a fost deschis in Dallas in 1985. Aceasta a fost inspirata de scenele din Razboiul Stelelor in care Luke si Printesa Leia se lupta cu Stormtroopers.
  2. Cel mai lung maraton de laser tag a durat 25 de ore si a avut loc in Codevilla, Pavia, Italia, n perioada 16-17 aprilie 2017.
  3. Unele cercetari sugereaza ca laser tag-ul depaseste industria bowlingului cand vine vorba de popularitate. S-a estimat ca laser tag-ul va depasi bowling-ul pana in 2032. Noi zicem ca e loc pentru pasionatii ambelor jocuri.
  4. Exista un muzeu al laser tag-ului in Louisville, Kentucky, unde sunt echipamente, trofee si colectii de la inceputul istoriei laser tag. Acesta are peste 100.000 de vizitatori in fiecare an.
  5. Cea mai mare arena laser tag din lume este Laser Rock din Belleville.
  6. Cel mai mare numar de oameni care au participat la un turneu laser tag este de 978 de persoane. Recordul a fost realizat in Michigan, SUA, la 25 august 2019.
  7. Prima utilizare a jocului laser tag a fost in armata americana. In anii 1970, cand a fost dezvoltata tehnologia cu infrarosu, armata SUA a profitat de tehnologie si a incorporat-o in antrenamentul lor de lupta.

Mai multe Curiozitati despre laser tag si pachetele de petreceri care pot fi alese la Laser Tag World Cluj gasesti pe site.

Publicare Advertoriale Arta & Entertainment