CURS Admitere INM/Magistratură și Avocatură

Judecător, procuror sau avocat? Dă startul pregătirii pentru Admitere INM/Magistratură și Avocatură 2020! Fă un pas înainte și sporește-ți șansele de a fi admis la concurs. Te așteptăm cu cei mai buni profesori, cu grile actualizate și cu o nouă strategie de pregătire, conform noului regulament de concurs.

Cursul oferă un concept unic de pregătire, perfecționat în timp, ce permite candidaților, indiferent de nivelul de pregătire la care se află, să acopere toată materia obligatorie și să aprofundeze fiecare capitol din tematică.

Sunt acoperite toate probele de concurs: proba juridică – Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, proba Interviu, proba juridică pentru admiterea în Avocatură

Metodele de lucru vizează resetarea stilului de învățare și pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de întocmire și de soluționare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulări de interviu, dozarea eforturilor personale, menținerea nivelului optim de motivare, metode de învățare activă, scheme pentru organizarea materiei și a capitolelor.

Echipa de lectori este formată din magistrați de carieră cu o bogată experiență în practică judiciară, foști lectori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni în psihologie avansată.

Cursul se încheie cu o sesiune de simulare a concursului de admitere.

Înscrierile până la data de 07 aprilie 2020 beneficiază de reducere, iar foștilor cursanți li se aplică o reducere suplimentară de 10% din prețul afișat pe site.

Pentru detalii și înscrieri vă invităm să accesați pagina noastră sau să ne contactați la numerele de telefon afișate mai jos.

CURS DE PREGĂTIRE ADMITERE INM / MAGISTRATURĂ

Telefon: 0756.065.296
E-mail: [email protected]

Comunicat de presa avocatura