Sesiunea de curs Controlling și reducerea costurilor prin Exegens vă poate ajuta să determinați mai bine costurile și bugetele și să abordați problemele legate de reducerea costurilor.

Provocările companiilor

Scăderea prețurilor produselor companiei voastre a devenit mai urgentă decât se aștepta?
Reducerile voastre de cost nu pot ține pasul cu cele ale competitorilor?
Profitabilitatea produselor consacrate și a celor noi nu contribuie pe deplin la profitul operațional planificat?
Anumite categorii de costuri tind să crească continuu în companie?
Volumele de produse tind să scadă și mai mult în viitor?

De aceea, sesiunea de curs Controlling și reducerea costurilor este conceput special pentru a arăta top managerilor și profesioniștilor în Controlling ajustările individuale și organizaționale necesare ale culturii pro-cost. Aceste ajustări sunt necesare pentru a-și susține cu succes eforturile de îmbunătățire continuă a profitabilității.

Beneficiile cursului pentru manageri și practicieni:

Managerii și practicienii vor înțelege mai bine modul de formare a costurilor și modul de repartizare și calculare a costurilor indirecte. Aceștia vor afla mai multe despre construcția pas cu pas a bugetării anuale. Se va aborda și subiectul standardizării costurilor directe și mai ales a celor indirecte. Mai mult, participanții vor afla direcțiile de reproiectare a sistemului actual de costuri pentru a susține diversitatea deciziilor manageriale. În cadrul cursului de vor discuta exemple practice reale de reduceri de costuri din alte companii și multe altele.

În concluzie, după cele trei zile de curs, participanții vor înțelege mai bine miza unui sistem de Controlling performant. De asemenea, vor învăța să aplice noi modele de Controlling pentru a face trecerea către un model mai eficace și eficient de conducere. Acest model este necesar pentru a sprijini reducerea continuă a costurilor și profitul țintă.

Cine va susține cursul:

Sesiunea de curs Controlling și reducerea costurilor va fi susținut de Dr. Alin Posteucă.

Garanția Exegens:

Exegens vă oferă garanția îmbunătățirii anuale a costurilor unitare cu cel puțin 6% pentru următorii 5 ani prin implementarea sistemului de reducere a costurilor MCPD. Acest sistem asigură supremația competițională durabilă prin cost, cu scopul de a realiza o reformă reală a structurii profitului pe baza unei reforme consistente a productivității.

Curs Controlling si reducerea costurilor

Publicare Advertoriale Finate si Contabilitate