Cu o experienta de peste 9 ani in sfera serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, DDDNord este compania cu cea mai mare expansiune, ajungand in acest moment una din cele mai de succes companii care activeaza in aria serviciilor DDD.

Firma DDDNord este o companie 100% autorizata din Bucuresti, care are un personal calificat, ce detine atestate profesionale. Calitatea serviciilor oferite se vede prin numarul clientilor, dar si prin scrisorile de recomandare primite de la acestia, prin care atesta profesionalismul si calitatea serviciilor executate.

Substantele utilizate sunt unele atestate si autorizate de Ministerul Sanatatii, care ofera o eficienta sporita fata de substantele intalnite in comert. Acestea sunt unele care ofera siguranta oamenilor, dar si animalelor, ele actionand doar contra daunatorilor.

Deratizarea profesionala alaturi de DDDNord

Daca ai nevoie de o deratizare profesionala in Bucuresti, care sa aduca rapid rezultate dorite, poti apela cu incredere la acesta companie autorizata.

Procesul de deratizare este unul executat cu atentie si incepe cu o etapa esentiala de analiza, in care spatiul contaminat este inspectat in detaliu pentru a identifica gradul de infestare, dar si anumite zone cheie din care se hranesc rozatoarele sau prin care migreaza. Acesta etapa este foarte importanta pentru ca o familie de rozatoare poate avea pana la 200 de indivizi, asadar acolo unde este prezent un soarece sau un sobolan, cu siguranta exista o intreaga familie.

Deratizarea continua cu plasarea unor cutii speciale din plastic, 100% securizare, in care pot patrunde cu usurinta rozatoare si se pot hranii cu substanta speciala aleasa pentru deratizare. Aceste momeli sunt unele care au un efect intarziat asupra rozatoarelor, ele mor la aproximativ 24 de ore dupa momentul in care s-au hranit. Acest efect intarziat este foarte important deoarece daca un soarece sau sobolan moare langa momeala, ceilalti daunatori nu se vor mai hrani din locul respectiv.

Foarte important de stiut de catre clienti este faptul ca chiar daca apeleaza la companie profesionala, cu personal calificat, care utilizeaza substante puternice, curatenia spatiului este cea care ajuta cel mai mult in eliminarea completa a rozatoarelor. In acest sens, orice deseuri trebuie eliminate, iar spatiile de depozitare a gunoiului trebuie securizat astfel incat niciun daunator sa nu poata patrunde.

Costul unei lucrari de deratizare

Important pentru orice client este pretul unei lucrari de deratizare, insa companiile se feresc sa ofere o estimare fara a cunoaste mai atent problema cu care se confrunta. Marimea spatiului, tipul spatiului, gradul de infestare sau tipurile de daunatori prezenti sunt doar cateva dintre cele mai importante aspecte pe baza carora se calculeaza pretul serviciilor de deratizare.

Publicare Advertoriale Mediu