polistiren extrudat marca MarolaPolistiren extrudat este unul dintre cei mai populari izolatori de pe piata.

Dupa cum stiti, puteti alege mai multe tipuri de izolatoare pentru proiect. Fiecare tip de izolator disponibil in prezent are anumite caracteristici care s-au dovedit a fi extrem de utile in anumite proiecte specifice.

Cand decideti sa izolati anumite pardoseli, este mai bine sa utilizati un material numit polistiren extrudat. Veti vedea ca rezultatele sunt uimitoare si de durata. Cand decideti sa cumparati acest tip de polistiren, nu veti fi dezamagiti.

Alege si tu polistiren extrudat pentru un proiect de succes

Acest tip de polistiren extrudat se caracterizeaza prin calitatea sa deosebita si rezistenta la deficienta de umiditate.

Materialul dovedeste elasticitate crescuta, dar in acelasi timp este foarte greu. Aceasta combinatie de elemente este foarte rezistenta la inghet si topire. Polistiren extrudat are o asa-numita structura cu celule inchise, care se poate distinge clar de polistirenul expandat.
polistiren extrudat
In schimb, polistirenul extrudat nu are capacitatea de a respira suprafata pe care este instalat. Prin urmare, nu este recomandat sa-l utilizati pentru izolarea exterioara a peretilor, dar este totusi un bun prieten pentru izolarea in alte zone ale cladirii.

Fiecare material de izolatie este caracterizat printr-o serie de caracteristici care il separa de materiale similare pe de o parte si similare cu ele pe de alta parte. Polistirenul extrudat este un material care este foarte asemanator cu materialele expandate, dar are multe proprietati unice care il disting de acesta sau de alte materiale izolante de pe piata.

In ciuda costului ridicat, atributele sale nu fac dezavantajul utilizatorilor, spera ca beneficiaza de avantajele sale.

Avantaje

  1. Acest material este un material de izolare termica foarte bun.
  2. Este un material cu duritate ridicata, care este foarte potrivit pentru izolarea podelei.
  3. Polistirenul extrudat rezista la actiunea mecanica si la lumina soarelui
  4. Este usor de manipulat sau transportat;
  5. Are diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu orice tip de structura.

Publicare Advertoriale Constructii