serviciile HR in online

Talent Center este o poveste despre oameni și despre pasiunea pentru ei, candidați sau companii. Ideea business-ului a pornit de la nevoia companiilor de a beneficia de un pachet complet de servicii HR, având un singur furnizor. Inspirată de prevalența lucrului de acasă, Alexandra Micu – fondatoarea Talent Center, împreună cu echipa sa, a identificat metode prin care fiecare serviciu al companiei poate fi livrat online.

”Această criză va fi o experiență valoroasă, fiindcă ne va obliga să ne adaptăm noului context, să fim mai flexibili. Nu cred ca e o lecție de supraviețuire, ci una de adaptare, e o perioadă în care e necesar să te reinventezi, de la mentalitate la linia de produse și serviciile pe care le oferi ca business. ”, spune Alexandra Micu, fondator Talent Center.

Pentru a fi alături de parteneri în această perioadă delicată, compania oferă o serie de webinarii gratuite, împreună cu altele având costuri minime. Înainte de criza pe care o traversăm, statistic vorbind, munca remote nu era foarte agreată de angajatori, iar companiile au fost nevoite să se adapteze rapid din acest punct de vedere: cum să gestioneze modificările legislative și echipele, cum să le motiveze, cum să își țină angajații conectați atât în activitate, cât și la brand. O parte dintre webinarii sunt dedicate candidaților.

“În această perioadă mulți oameni valoroși vor rămâne temporar fără joburi. Așa cum am fost alături de candidații noștri, sprijinindu-i să își găsească mediul potrivit, încercăm să strângem în jurul proiectelor noastre cei mai valoroși profesioniști. Îi vom ajuta să reintre cât mai repede în circuitul profesional și să privească această perioadă de inactivitate ca pe o oportunitate de a învăța lucruri noi, de a evolua.” Roxana Perșa, Managing Partner TC Transilvania.

Fie că vorbim despre selecție și recrutare, consultanță HR sau employer branding, traininguri și workshopuri personalizate ori centre de evaluare, echipa Talent Center s-a adaptat rapid și livrează totul remote.

Compania a crescut continuu din 2014 până în prezent, în toamna anului trecut dezvoltându-se spre zona de Centru, prin deschiderea unui nou sediu la Târgu-Mureș.

De-a lungul timpului, creativitatea echipei s-a manifestat prin organizarea de evenimente dedicate antreprenorilor din România, precum Conferințele Brand Yourself și The Future in HR. Employer Branding series, precum și în lansarea de proiecte conexe ca Evrika sau SheIsMom (platformă în lucru dedicată mamelor care au nevoie de joburi flexibile).

Pentru a afla mai multe despre Talent Center vă invităm să vizitați site-ul companiei, www.talentcenter.ro, unde veți găsi date de contact, detalii despre servicii și echipă, precum și paginile din social-media (LinkedIn @TalentCenterInternational, [email protected], Instagram, Twitter, Google My Business).

Comunicat de presa Locuri de munca