Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant, clinica nr. 1 în transplantul de păr şi sprâncene, facilitează accesul celor interesaţi de serviciile sale prin introducerea sistemului de plată în rate prin TBI Credit, instituţie financiară ce face parte din grupul TBI Bank.

Dr. Felix Hair Implant este singura clinică din lume în care s-a realizat restaurarea părului şi sprâncenelor pe piele grefată şi cicatrici post arsură, având rezultate deosebite care susţin pacienţii în reintegrarea socială.

Cu o echipă de medici de excepţie, pregătiţi la cel mai înalt nivel de competenţă profesională de către Dr. Felix Popescu, lector la cele mai prestigioase congrese de transplant de păr din lume, clinica se deosebeşte prin realizarea exclusiv manuală a tuturor etapelor implantului de păr – anestezia, extracţia şi implantarea grefelor de păr prin metoda Quality FUE.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi, clinica Dr. Felix a decis introducerea sistemului de plată în rate. În urma unui parteneriat semnat cu instituţia financiară TBI Credit, clienţii pot avea acum acces mai uşor la serviciile de implant păr, barbă sau sprâncene oferite de aceasta.

Pentru a putea beneficia de acest nou serviciu, pașii sunt foarte simpli: cei interesați vor putea contacta telefonic clinica Dr. Felix la 0720254368 pentru un consult în clinică sau online, apoi, personalul clinicii le va asigura legătura cu un reprezentant al instituţiei financiare TBI Credit.

De asemenea, pe site-ul oficial al clinicii, www.drfelixhairimplant.ro, va fi implementat în mod vizibil butonul „PLATA ÎN RATE”, a cărui simplă accesare va orienta automat utilizatorul către un reprezentant al societății de creditare TBI Credit, care va informa la rândul său clinica despre pacient și va analiza posibilitatea creditării acestuia.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o bancă orientată către consumatori și IMM, ce operează în ţări precum Bulgaria, România, Germania și Suedia. TBI Bank este parte a companiei 4Finance, lider mondial în domeniul finanţării digitale. Printr-o reţea de încredere cu peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește mai mult de 1.2 milioane de clienţi.

Comunicat de presa Sanatate