Dezinsectia profesionala realizata de o firma autorizata de dezinsectie din Bucuresti, fata de dezinsectia realizata pe cont propriu cu substante cumparate in comert, reprezinta cea mai buna alegere. Diferenta de eficienta se gaseste chiar in substanta toxica, cea utilizata de firmele DDD autorizate are o cantitate mult mai mare de substanta active, care atrage de la sine o eficienta sporita si rapiditate.

Dezinsectia reprezinta un serviciu tot mai cerut de persoanele care locuiesc la bloc in marile orase, cu precadere in Bucuresti. Gandacii sunt principalii daunatorii cu care se confrunta locatarii din blocuri. Acestia se inmultesc rapid in spatiile destinate gunoiului, dar si in subsoluri. Eliminarea acestora poate fi facuta doar prin intermediul unei dezinsectii profesionale, care trebuie realizata in tot blocul, cu precadere in subsol, ghena de gunoi si in spatiile comune. De cele mai multe ori in astfel de cazuri, gradul de infestare este unul ridicat, iar pentru eliminarea totala a daunatorilor sunt necesare aproximativ 2-3 interventii, poate chiar si mai mult.

Firmele DDD Autorizate

Autorizarea reprezinta cel mai important aspect pe care trebuie sa il iei in seama atunci cand alegi firma de dezinsectie cu care vei colabora. Cele mai multe firme de dezinsectie din Bucuresti au website-uri de prezentare, acolo unde prezinta transparent toate autorizatiile obtinute.

In Bucuresti exista o multime de companii “fantoma” care functioneaza fara toate aceste autorizatii si care nu fac decat sa ia banii clientilor, eficienta lucrarilor fiind aproape de zero.

Procesul verbal de executare al lucrarilor de dezinsectie reprezinta un aspect important, mai ales pentru clientii persoane juridice, care trebuie sa justifice executarea unor astfel de lucrari, in cazul unui control al autoritatilor din domeniu.

Preturile pentru o dezinsectie profesionala

Pentru exemplificare am ales sa prezentam lista de preturi prezentata de firma de dezinsectie din Bucuresti, DDDNord. Acesta este o firma 100% autorizata, care are o prezenta de peste 10 ani in piata din Romania si care realizeaza servicii DDD atat in Bucuresti, cat si in Suceava, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Focsani sau Constanta.

Asadar, pretul unei lucrari de dezinsectie impotriva gandacilor poate incepe de la aproximativ 140 RON, pentru un spatiu cu 1 camera (30 mp) si poate ajunge la 200 de RON, in cazul spatiilor mai mari cu 4-5 camere (aproximativ 100 mp). In functie de tipul de daunatori preturile difera, pastrand acelasi sistem de estimare, in cazul unei dezinsectii impotriva plosnitelor, preturile incep de la 180 de RON si ajung pana la 270-280 RON.

Publicare Advertoriale Mediu