Piese utilaje originiale la cele mai convenabile preturi

XPU este partenerul ideal pentru orice afacere care lucreaza cu utilaje. Prioritatea noastra, inca de la inceput, a fost sa marim continuu stocul de produse si sa-l diversificam cat mai mult. De asemenea, preturile practicate de XPU sunt printre cele mai avantajoase de pe piata. Deoarece satisfacerea clientilor este o prioritate, am pus la punct o echipa de specialisti gata oricand sa ofere consiliere telefonica sau prin intermediul internetului (mail, WhatsApp, etc.).

Suntem distribuitori de piese utilaje si colaboram cu cele mai cunoscute branduri la nivel mondial: Carraro, Bosch Rexroth, Case, Cesab, UEmme, Digga, New Holland, Komatsu, John Deere, Bobcat, Claas, JCB, Terex, Caterpillar si multe altele. Pentru ca suntem 100% dedicati clientilor nostri si nevoilor acestora, continuam sa ne extindem gama de piese utilaje si nu numai. In prezent, avem pe stoc buldoexcavatoare Case si stivuitoare Cesab, dar cu siguranta nu ne vom opri aici.

Servicii de alezare mobila (cu bostanga)

Asiguram servicii de alezare mobila cu bostanga si avem o echipa profesionala gata oricand sa se deplaseze la sediul clientului. Orice utilaj care este folosit pentru o anumita perioad de timp, are in constructia sa articulatii. Aceste articulatii se uzeaza, inevitabil. De aceea, este necesara repararea lor cu instalatia de alezare mobila, cunoscuta si sub numele de bostanga.

Service pentru utilaje

Departamentul nostru de service pentru utilaje este pregatit si echipat cu cele mai moderne echipamente pentru diagnoza, reparatii si intretinerea utilajelor. Oferim si asistenta tehnica si garantie pe lucrarile efectuate. Utilajele au nevoie constanta de verificari, iar atunci cand este nevoie, de interventia unor specialisti. Astfel, se previne gradul de uzura si se prelungeste viata utilajului.

Reparatii hidraulica

Suntem service autorizat Bosch Rexroth pentru reparatii hidraulica: pompe si motoare. Nu ne rezumam doar la repararea pompelor si motoarelor hidraulice marca Bosch Rexroth. Putem interveni si in cazul componentelor hidraulice care apartin altor branduri. Atelierul nostru dispune de tot echipmentul necesar pentru reparatii la standarde inalte.

Publicare Advertoriale Auto