• Clienții au posibilitatea să achite cu cardul în momentul ridicării produsului din EasyBox
  • Clienții pot returna produsele gratuit, direct la EasyBox, în termen de 45 de zile

București, 26 mai 2022: Flanco lansează noi servicii pentru clienții care comandă produse din magazinul online, flanco.ro, și aleg livrarea acestora prin EasyBox. Începând din luna mai, aceștia au la dispoziție opțiunea plății cu cardul în momentul ridicării produsului din locker. În plus, în cazul în care doresc să returneze anumite produse din comandă, o pot face direct la o locație EasyBox convenabilă, în mod gratuit, timp de 45 de zile.

“Știm cât de importante sunt, pentru clienții noștri, timpul și simplitatea procesului de achiziție ori retur”, spune Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco Retail. “Prin cele două noi servicii lansate, ne propunem să răspundem acestor nevoi, să le oferim clienților noștri opțiuni variate când vine vorba despre modalitatea de plată sau retur, pe care să le poată duce la bun sfârșit cât mai simplu, cât mai rapid și în deplină siguranță.”

Serviciul de livrare la EasyBox presupune livrarea produselor comandate de pe site-ul flanco.ro la una dintre cele peste 2.700 de locații din țară. Noutatea constă în extinderea serviciului și pentru procesele de retur, pentru produsele eligibile, de mici dimensiuni, precum: electrocasnicele mici de bucătărie, de îngrijire personală, dar și produse precum laptopuri, tablete, smartphone-uri, căști sau aparate foto.

“În ceea ce privește plata cu cardul, unii clienți sunt în continuare reticenți la ideea de a achita produsele în momentul plasării comenzii, deci înainte de a intra în posesia acestora. Pentru ei, am lansat serviciul de plată cu cardul la EasyBox, astfel încât să poată folosi această metodă de plată mai convenabilă, cu siguranța că produsele comandate au ajuns la destinație”, spune Ovidiu Nicușan.

La începutul anului, Flanco a lansat serviciu Retur gratuit 45 de zile, marcând o premieră pe piața magazinelor electro-IT și devenind retailerul care oferă cea mai extinsă perioadă de retur gratuit din țară. Clienții săi au posibilitatea de a se răzgândi privind achiziția făcută timp de 45 de zile, comparativ cu cele 14 zile garantate anterior. Opțiunea este disponibilă atât pentru cumpărăturile efectuate în rețeaua de magazine fizice, cât și pentru cele comandate online, pe flanco.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Pe lângă returnarea produselor prin EasyBox, clienții mai au la dispoziție varianta returnării produselor în orice magazin din rețea sau prin preluarea acestora de către un curier rapid, dintr-o locație aleasă de client.

# # #

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 111 orașe ale României. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de LinkedIn.

Comunicat de presa Media & Publicitate