private rooms

„Private Rooms: After Midnight” – Jocul fierbinte de după miezul nopții… povestea continuă, jocul dominării inspiră, femeia-muză șoptește, incită,supune.

În apartamentul 21, seara trecuse în culorile adânci ale nopții…era timpul unui nou joc având ca miză acceptarea imprevizibilului, evadarea din cotidian spre plăceri ce își caută refugiul în povești pasionale.

„…cu o furie blândă, cuburi de gheață înfiorau pielea de sticlă a paharului din mâna sa înfierbântată de aroma așteptării. Îmbrăcat în negru,așa cum îi place ei, contempla de la etajul superior al clădirii luminile orașului învăluit în nuanțe închise de albastru… își mai deschisese cămașa la încă un nasture și pulsul grabit potența parfumul pe care îl purta în acea seară…Note adânci de mosc,tabac și piele îmbrățișau atmosfera în jurul lui…O aștepta…sigur va veni.”

George Hojbotă, inspirat de scenariul unei nopți fierbinți, continuă în viziunea sa caracteristică seria pictorialelor incitante. În centrul atenției, din nou un personaj feminin extravagant, ținute provocatoare,atitudini care intrigă.

Erotismul cere să i te abandonezi, să pierzi controlul, să faci loc jocului în care palpită puterea de dominare… în care guști cu plăcere abandonul ce vineo dată cu sentimentul lipsei de putere. Încărcarea erotică se deșteaptă atunci când jocul ajunge în zona irezistibilă în care inegalitatea se ciocnește de nevoia de dominare și această intalnire lărgește perspectiva, relevând o nevoie umană care nu e nicidecum un apanaj al persoanei vulnerabile, lipsite de forță, ci dimpotrivă.

Dialogul estetic începe cu rochia transparentă care susține ideea trupului învăluit în cuvinte, textura ca o a doua piele pe care designerul așterne cuvinte și expresii puternice,cu înțelesul și forța cărora se întâlnește cu prilejul jocurilor pe care le poarta în cotidian și al evadărilor sale în alte realități. Extrem de provocatoare, rochia-tatuaj constituie o declarație, o invitație la „lectură”, o expresie artistică a jocului comunicării… „citește-mă,crede-mă, înțelege-mă,atinge-mă…scrie-mă”.

Povestea continuă mergând spre un alt cuvânt care inspiră shibari… și rochia care înfățișează trupul înfășurat în funii, o rochie care impune și supune, un erotism declanșat în nuanțe de negru și senzația trupului învăluit în legături și împletituri menite să incite,să domine, să caute eliberarea prin supunere,nu prin lipsa de putere, ci tocmai prin forța de a satisface curiozități impulsive.

Exploatarea negrului merge mai departe spre rochia-cercei…puternică, dar delicată, senzuală ca o șoaptă care incită, cu o deosebită putere de seducție. Rochia este prinsă în cercei, ușor, voalul seducător coboară spre bust și, ca un abur de mătase ce învăluie senzual trupul, se desprinde apoi în aripi diafane spre coapse și glezne…O relație puternică între femeie și rochie… între trup și obiect vestimentar, între putere și delicatețe, surprinsă de imagini ce descriu artistic, alb-negru, o rochie-simbol.

În tonurile sale adânci și forme înfățișând aripi, povestea nuanțelor întunecate se regăsește apoi într-o siluetă impozantă, o rochie statuară…Talia marcată și aripile desfăcute descriu un obiect vestimentar construit minuțios – faldurile de tafta fixate manual, construcția corsetului cu aripi și fiecare cută cunosc atingerea zecilor de ore dedicate unei idei: rochia neagră cu aripi… putere,libertate,protecție,negru absolut.

Jocul se poartă imprevizibil și enigmatic, ca după ridicarea unei mănuși aruncată de instinct, cu imaginație și provocări. În nuanțe de mister, fiecare rochie reprezintă o stare, o nevoie, o expresie… în tonuri adânci de negru, provocatoare, fiecare mască cere dezvăluirea trupului pentru a menține balansul enigmei… Totul este un joc al comunicării, un joc de cuvinte… între a spune și a vorbi prin linii și forme, între nuditate în umbre și dezvăluiri cu înțeles printre rânduri… un joc menit sa iscălească dragostea de frumos prin erotism.

Creative director – George Hojbota

Fotograf – Barabas Bertalan

Model – Carmina Olimpia Cotfas

Model nud – Eviana

Retouch : Florin Rostariu

Locatie – Platinia Hotel Cluj Napoca

https://georgehojbota.crevado.com/

Publicare Advertoriale Arta & Entertainment