Hill’s România

În contextul crizei provocate de situația pandemiei, brandul de hrană pentru animale Hill’s România sponsorizează 13 adăposturi din toată țara cu 65 de tone de mâncare, însemnând echivalentul a 200.000 de mese și recompense pentru câini și 500.000 de mese pentru pisici.

Pandemia a schimbat situația și pentru adăposturile de animale. Din cauza imposibilității de a organizarea evenimente pentru strângeri de fonduri sau care ar fi putut facilita actele de adopție, donațiile lunare au scăzut drastic comparativ cu cele de dinainte de pandemie. Mai mult decât atât, având în vedere faptul că interacțiunea umană a fost limitată, și numărul adopțiilor a scăzut considerabil.

Acesta era tabloul în care, în luna iulie, Hill’s a recunoscut o nevoie reală de a interveni pentru a face viața animalelor din adăposturi mai bună. Astfel, sub filosofia “Transforming lives” și a programului internațional Food Shelter Love, care se traduce în oferirea de hrană de calitate pentru animalele defavorizate, Hill’s oferă hrană pentru miile de suflete adăpostite în 13 locații din toată țara.

Pentru ca astfel de gesturi să ajungă să fie preluate de cât mai mulți oameni, Hill’s folosește puterea exemplului într-o campanie la nivel național, prin care îndeamnă cât mai mulți oameni să se implice. Donațiile ajută mult soarta animăluțelor, însă adopțiile sunt cel mai bun mod prin care cineva le poate schimba viața pentru totdeauna, oferindu-le un cămin iubitor și tot ce au nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Hill’s a creat programul Food, Shelter & Love în 2002 pentru a le oferi câinilor și pisicilor din adăposturi nutriția care îi va ajuta să rămână sănătoși, fericiți și gata să se alăture unei case sigure, pentru totdeauna.

Despre Hill's Pet Nutrition

Fondată în urmă cu peste 75 de ani, cu un angajament de neclintit în ceea ce privește alimentația animalelor de companie, Hill’s are misiunea de a ajuta la îmbunătățirea și prelungirea relațiilor speciale dintre oameni și animalele lor. Hill's este dedicat cercetării de pionierat și nutriției inovatoare pentru câini și pisici, pe baza unei înțelegeri științifice a nevoilor lor specifice. Hrana terapeutică pentru animalele de companie din gama HILL’S® Prescription Diet® și hrana dedicată bunăstării animalelor din gama HILL’S® Science Plan® sunt vândute prin intermediul medicilor veterinari și comercianților de specialiate din întreaga lume.

Comunicat de presa Media & Publicitate