În contextul actual în care starea de alertă este instituită, soluțiile KMW Systems de măsurare a temperaturii corporale, fără contact direct pot fi utilizate cu succes pentru limitarea răspândirii coronavirusului în orice domeniu de activitate.

Toate companiile și instituțiile care își desfășoară activitatea în spatii închise pe toată perioada stării de alertă au recomandarea să asigure controlul temperaturii personalului propriu, vizitatorilor și clienților la punctele de control-acces în incinte.

Măsurarea temperaturii corporale va condiționa accesul în interiorul spațiilor închise în cazul în care temperatura măsurată depășește valoarea de 37,3 grade.

Kituri camere termice

Soluțiile Dahua de măsurare a temperaturii corporale puse la dispoziție de KMW Systems cuprind o cameră termică, un NVR cu Inteligență Artificială, un blackbody și o serie de accesorii (alimentator, trepied și un conector). Aceaste soluții au o precizie ridicată de ± 0,3˚C și sunt ideale pentru fluxuri mari de oameni, deoarece măsoară până la 30 de persoane pe secundă, de la o distanță de 3 metri. Soluțiile nu necesită intervenția factorului uman, eliminându-se astfel riscul contaminării și a altor persoane.

Scannere termice portabile

Scannerele termice portabile măsoară temperatura corpului în timp real, de la o distanță de aproximativ un metru, cu o precizie de ± 0,5˚C. Acestea sunt dotate cu baterie litiu-ion de 5000mAh ce are o autonomie de funcționare de peste 6 ore și dispune de cablu USB pentru descărcarea datelor în PC și microSD de 16GB pentru stocare.

Terminale de control acces cu recunoaștere facială și termometru

Terminalele de control acces combină recunoașterea facială și măsurarea temperaturii în timp real pentru a ajuta la prevenirea și răspândirea virusului Covid-19. Terminalele de control acces măsoară temperatura corporală fără contact direct, cu ajutorul termometrului cu infraroșu integrat, de la o distanță de 0,5 metri.

Soluțiile de măsurare a temperaturii corporale mai sus menționate sunt destinate unui control sigur și eficient al intrărilor și ieșirilor, citesc cu exactitate temperatura și transmit alarme vizuale sau sonore, identificând în timp util persoanele cu temperaturi peste limita normală.

Soluțiile de măsurare a temperaturii corporale și control acces sporesc siguranța la locul de muncă, protejează angajații și afacerea. Pentru mai multe informații vizitați site-ulwww.kmw.ro.

Date de contact:

KMW Systems Iasi- Telefon 0232.247.288, Email: [email protected], Iasi, Str. Sâmbetei,Nr.6

KMW Systems Bucuresti– Telefon 031.425.1607, Email: [email protected], București, Bd.Lacul Tei, Nr. 1-3, clădirea ISPE, camera 609

Publicare Advertoriale Tehnologie