Mobilier inteligent

Pe masura ce necesitatile noastre zilnice devin tot mai dependente de tehnologie, nu ar trebui sa fim surprinsi de faptul ca industria mobilierului avanseaza si incearca sa incorporeze tot mai multe functii smart. Piese de mobilier menite sa dea un aspect inedit locuintei si sa creeze un mediu confortabil, iar prin adaugarea functiilor inteligente nu va face decat sa usureze viata. De la mese pentru living, birouri si noptiere pentru dormitor pana la candelabre cu diverse gadget-uri.

Ce benefici au piesele de mobilier inteligente?

Beneficii mese inteligente:

Masa de dining este importanta pentru a oferi un efect wow spatiului, dar un design special nu este suficient pentru a impresiona musafirii, in schimb o masa inteligenta va crea un efect wow atat prin design cat si prin functiile smart. Musafirii isi pot incarca telefonul, tableta sau ceasul in timp ce stau la masa sau mananca.

Cu ajutorul prizei, incarcari fara fi sau a cablului retractabil te poti bucura de serialul preferat in timp ce mananci, fara ati face griji ca ramai fara baterie la telefon, tableta sau laptop.

masa inteligenta masa inteligenta

Beneficii birou inteligent:

Atunci cand lucrezi ai nevoie de un spatiu confortabil care sa iti puna la dispozitie tot ce ai nevoie. Biroul inteligent include un spatiu de incarcare wireless pentru ati putea incarca telefonul de munca confortabil, iar daca vrei ca si telefonul personal, ceasul sau tableta sa fie incarcate iti pune la dispozitie un cablu retractabil pentru a le avea pe ambele la indemana. Mereu ne dormim sa avem cat mai multe lucrui conectate la calculator: un monitor, o tastatura, un maus si poate chiar si un stick.. de aceea biroul dispune de porturi USB pentru a putea conecta toate dispozitivele de care ai nevoie. Dar ce ne facem cu cablurile care atarna pe sub bioru si parca nu te lasa sa fi cu totul confortabil deoarece tot te ,,impiedici” in ele, ei bine biroul inteligent are un organizator de cabluri sub blatul biroul pentru a putea tine in ordine toate cablurile si pentru ca acestea sa nu te deranjeze. Si pentru a fi siguri ca confortul este unul sporit biroul iti pune la dipozitie picioare reglabile pe inaltime astfel poti sa il reglezi pentru a avea o pozitie comoda si sanatoasa in timp ce lucrezi.

birou inteligent

Beneficii noptiera inteligenta:

Noptiera este buna pentru a tine cateva carti, o lampa si telefonul, dar putin altceva, dar o noptiera inteligenta te ajuta la mai mult de atat. Pentru inceput, poti incarca fara fir, telefonul, ceasul sau tableta, fara o multime de cabluri dezordonate, iar daca vrei sa incarci doua dispozitive ai si un cablu retractabil pentru incarcare, astfel incarci doua diposzitive fara alte cabluri. De cate ori nu te-ai trezit noaptea si ai avut nevoie de un medicament din noptiera? Lumina interioara a noptierelor inteligente iti perimte sa cauti lucruri noaptea fara a necesita aprinderea unui bec sa a unei lampi.

noptiera inteligentanoptiera inteligentanoptiera inteligentanoptiera inteligenta

Nu mai este suficient sa ai o piese de mobilier pur si simplu functionala – nu atunci cand esti inconjurată de toate celelalte aparate conectate si dispozitive inteligente din casa ta din secolul XXI. Alege produse inteligente de pe www.casilex.ro si bucura-te de mai mult confort.

Comunicat de presa Arhitectura & Design