NOVOMATIC România

NOVOMATIC România sărbătorește în acest an 30 de ani. Timp în care și-a consolidat poziția de lider pe piață în industria jocurilor de noroc. Dar a și integrat cu succes pe piața din România brandurile ADMIRAL, TIP&CASH și admiral.ro.

În semn de responsabilitate față de situația actuală și pentru siguranța tuturor, NOVOMATIC România a decis să susțină partenerii de business prin oferte aniversare. Si prin acțiuni de responsabilitate socială.

Compania NOVOMATIC AG sărbătorește 40 de ani de inovație, succes și abilitate antreprenorială. Ani care au condus afacerea prin perioade de realizare, evoluție și încercări. În același timp, NOVOMATIC România sărbătorește 30 de ani în care și-a consolidat poziția de lider pe piață, într-un an plin de provocări pentru mediul de business. Deși părea intimidant inițial, pentru că au fost reconsiderate toate planurile pentru acest an, s-a dovedit o ocazie unică prin care NOVOMATIC România să dovedească, încă o dată, profesionalism și capacitate de adaptare în situații limită.

Chiar și în aceste vremuri delicate, generate de COVID-19, NOVOMATIC România s-a mobilizat și a găsit soluții. În primul rând, și-a menținut personalul complet și în condiții de siguranță. Iar în al doilea rând, a venit în sprijinul partenerilor cu soluții practice, oferte, consultanță. Dar și recomandări pentru a sprijini partenerii. Acestea au inclus măsuri de amânare a plății ratelor pentru contractele de vânzare în rate. De suspendarea plății chiriei până la reluarea activității, oferte de vânzare și închiriere. Dar si o campanie aniversară, CELEBRATE & WIN TOGETHER, cu extra-beneficii și discount-uri de până la 30%, care au fost extrem de apreciate de parteneri. Mai mult decât atât, NOVOMATIC România a semnat contracte noi de angajare. A readaptat campanii și a preluat partea operațională a platformei admiral.ro, în plină pandemie.

,,Ne-am dorit să celebrăm această aniversare alături de oamenii cu care NOVOMATIC România a crescut de-a lungul anilor. Indiferent de contextul social sau economic, în momentele de succes sau unele mai dificile, ne-am dovedit deschiși în fața provocărilor. Si am căutat să ne susținem reciproc. Satisfacția noastră este că, după trei decenii, în ciuda contextului generat de pandemie, clienții și partenerii ne simt mai aproape ca niciodată”. A declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

În an de sărbătoare, acțiunile de responsabilitate socială au luat locul petrecerii.

Contextul sanitar, social și economic a determinat NOVOMATIC România să își reevalueze planurile de business pentru acest an. Astfel, a decis amânarea petrecerii aniversare. Si a ales ca eforturile companiei să se îndrepte către protejarea angajaților, clienților și partenerilor de afaceri. Dar și către acțiunile de responsabilitate socială.

,,Acest an ne-a reamintit tuturor că sprijinul reciproc și grija față de cei din jur stau la baza esenței umane. Pentru moment, am decis că cel mai sigur este să renunțăm la petrecerea programată pentru acest an. În schimb, am ales să marcăm acest an într-un mod inedit. Dar și util pentru toată lumea. În plus față de programele și pachetele puse la dispoziție clienților și partenerilor noștri, am dorit să împărtășim un cadou întregii țări. Am ales un obiect simbolic istoric al țării, pe care l-am achiziționat și pe care îl vom dona, mai departe, Muzeului Național de Istorie a României, pe baza unei colaborări despre care veți auzi în curând. Tot pentru a susține cultura și arta, am selectat un artist român. Premiat cu numeroase distincții internaționale care să picteze 100 canvasuri cu elemente din gamblin. Iar pe acestea le vom dărui partenerilor care ne-au fost alături în acești ani,” adăugat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Despre NOVOMATIC România

NOVOMATIC România, parte din Grupul NOVOMATIC, una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, funcționează cu succes pe piața din România de 30 de ani. Compania este prezentă în toate sectoarele industriei jocurilor de noroc: aparate slot-machine, pariuri sportive, furnizor de VLT (automate jocuri video loterie), jocuri online, procesator de plăți, service, post service, piese de schimb etc. NOVOMATIC România își ghidează business-ul după sloganul: ,,Continuăm să inovăm pentru succesul dumneavoastră!”, dispune de know-how-ul Grupului NOVOMATIC și reușește să asigure un nivel internațional de performanță și profesionalism, prin soluții adaptate nevoilor și cerințelor clienților.

Comunicat de presa