solutie antifurt bicicletaAwesome Business aduce pentru prima data in Romania TheiShare – o solutie antifurt bicicleta dotata cu alarma si controlata prin telefon, produs al unui start-up suedez.

Lantul antifurt este sustinut de o aplicatie proprie care iti permite sa interactionezi cu lacatul dar si sa imprumuti sau sa inchiriezi bicicleta altor utilizatori din aplicatie.

Majoritatea bicicletelor sunt furate din scari de bloc sau anexe ale locuintei. Cu lacatul inteligent TheiShare, miscarea, vibraţiile, spargerea, demontarea sau tăierea lanțului, declanşează instant alarma de 115 decibeli

Fara cheie! Dispozitivul este complee controlat prin telefon, avand aplicatie proprie.

Prin intermediul aplicației Frekis poți oferi acces de la distanță oricărui utilizator care are instalată aplicația. De asemenea poți împrumuta sau închiria bunurile tale.

Lacatul inteligent TheiShare poate fi de asemenea folosit pentru asigurarea mijloacelor de transport, a bunurilor sau proprietatilor utilizate de mai multe persoane (biciclete, vehicule tip “segway”, scutere electrice), bărci/caiacuri . porti de acces etc.

Cu aplicatia Frekis poti avea detalii despre activitatea ta de ciclist, cum ar fi distanţa parcursă, durata călătoriei sau caloriile arse.

Materiale ca plasticul ABS, cuprul şi lanțul de oţel împletit sunt combinate cu un design robust pentru o folosinţă îndelungată.

Lacătul TheiShare este conceput să reziste intemperiilor. Componentele interne sunt rezistente la apă şi sigilate în interiorul unui compartiment de plastic. De asemenea, părţile electronice şi bateriile funcţionează şi la temperaturi extreme. Certificare de rezistență la apă IP55. Funcţionează la temperaturi între -20 şi +60 grade Celsius.

Produsul este distribuit in Romania exclusiv prin Awesome Business Romania – https://www.awesomesauce.ro/magazin/lacat-inteligent-theishare/

Awesome Business isi propune sa aduca in Romania produse destinate unui stil de viaţă modern, ce îmbină tehnologia inteligentă cu calitatea, beneficiile autentice şi preţurile accesibile.

Produse create cu grijă pentru mediu, ecologice şi elegante pentru deplasările de zi cu zi prin oraş, împreună cu obiecte pentru activităţile zilnice, cum ar fi şofatul, curăţenia, divertismentul sau, pur şi simplu, relaxarea. Marele avantaj? Cele mai multe dintre produse sunt destinate tuturor membrilor familiei!

Persoana de contact: Ionel Mirea

Telefon: +40 745 646 427

Email: [email protected]

Site web: www.awesomesauce.ro

Publicare Advertoriale Sport