Speedwell lansează faza doi TRIAMA Residence, proiectul rezidențial dezvoltat în București. Astfel, un nou stoc de apartamente este disponibil pentru vânzare.

Dezvoltatorul începe construirea unei noi clădiri din ansamblu, după vânzarea a 90% din apartamentele disponibile în prima fază a proiectului, acestea urmând să fie livrate la sfârșitul acestui an.

Amplasat pe strada Baia de Aramă, în apropierea bulevardului Basarabia și la doar câteva minute distanță de stația de metrou Costin Georgian, TRIAMA Residence cuprinde trei clădiri cu un total de 202 de apartamente. Proiectul include studiouri și apartamente de 2 și 3 camere, concepute pentru a crea un nivel ridicat de confort și spații folosite eficient, cu înălțime liberă de 2,75 m și cel puțin câte o terasă spațioasă pentru fiecare locuință.

Proiectul beneficiază de avantajele unei locații cu acces facil către mijloacele de transport public și străzile principale din zonă, centrul comercial Mega Mall, Arena Națională, parcuri, școli și alte puncte de interes.

TRIAMA Residence este construit în conformitate cu standardele europene. În ceea ce privește finisajele, una dintre priorități a fost alegerea materialelor de calitate. Astfel, fiecare apartament va fi dotat cu sistem de încălzire centrală Viessmann, tâmplărie Schuco, parchet Egger, placaje ceramice Marazzi, obiecte sanitare marca Grohe și uși Pinum.

“Prin intermediul proiectelor noastre, ne dorim să construim un standard înalt de calitate, comparativ cu ce are de oferit piața rezidențială la momentul de față. Suntem încântați să vedem că proiectele noastre sunt apreciate de clienți și ne ținem promisiunea în legătură cu nivelul de calitate oferit și termenele de livrare. TRIAMA Residence va crea o nouă comunitate și va contribui la reconfigurarea unui cartier îndrăgit de multe persoane.” declară Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Compania Speedwell este prezentă pe piața imobiliară din România cu un portofoliu de proiecte în creștere. Acesta include Record Park în Cluj-Napoca, MIRO și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul mai sus menționat.

Comunicat de presa imobiliare