Suplimente Pre-Workout pentru energie si ce trebuie sa stii inainte sa te reapuci

Odata cu redeschiderea salilor, cererea pentru pre-workout uri a crescut considerabil.
Insa ce trebuie sa urmaresti? Si de ce sa te feresti daca incepi, sau reincepi sa iei oxizi nitrici.

Dozare – Incepeti treptat, cu jumatate din doza recomandata pentru a obisnui organiscum cu fluxul de aminoazici si extracte concentrate.

Continuitate – In mod ideal, nu luati suplimente energizante in fiecare zi. Tineti-le pentru acele zile in care chiar nu aveti energia necesara pentru a duce la capat un antrenament intreg.

Ingrediente – Suplimentele pentru inaintea antrenamentului variaza din ce in ce mai mult. De la combinatii simple de Beta-Alanina cu arginina, pana la liste lungi de extracte si aminoacizi, precum BSN NO Xplode.

Concentie – Multi clienti cauta cele mai puternice suplimente, cele mai eficiente, indiferent de categorie. Nu este mereu cazul optim, insa, la categoria pre-workout, cateva produse ies in evidenta: noul Genius Warcry ce vine cu 3 categorii mari de ingrediente si anume: pentru pompare, pentru energie si pentru performanta. Produsul marca genius Nutrition vine cu multe recomandari si pareri pozitive, alaturi de o paleta larga de arome delicioase.

O a doua varianta este Cellucor C4 Ultimate. Tinand cont ca Cellucor C4 a castigat in 2013, 2014 si 2017 premiul pentru cel mai bun Supliment Pre-Workout la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com, varianta ULTIMATE nu dezamageste si te duce la urmatorul nivel.

Publicare Advertoriale Sport