Yardi Romania a semnat contractul de închiriere pentru 3.500 mp spații de birouri în Record Park

Cluj-Napoca – 29 octombrie 2019

Yardi Romania și Speedwell anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 3.500 mp în Record Park, proiectul mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca. Tranzacția, gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială și închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinație mixtă, a crescut nivelul de ocupare în clădirea de birouri de 12.000 mp. Având în vedere că 85% din cele 236 apartamente au fost rezervate deja, iar clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locație în cadrul proiectului, Record Park se apropie cu pași repezi de succesul imobiliar prevăzut încă din faza incipientă de către managerii Speedwell.

„Ne bucurăm că Yardi Romania s-a alăturat chiriașilor Record Park. Faptul că o nouă companie multinațională a ales proiectul nostru ne bucură și demonstrează importanța unui mediu de lucru de înaltă calitate și facilități la standarde ridicate. Conceptul nostru se diferențiază prin poziționarea într-o zonă ultracentrală a orașului, designul său și diversele componente, incluzând: spații de birouri, apartamente, spații de retail și sport. Toate aceste atribute s-au îmbinat într-un concept imobiliar al cărui succes ne obligă să îl replicăm în următoarele proiecte pe care le vom dezvolta.”, a declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.

„Alăturarea Yardi în portofoliul de clienţi al ansamblului Record Park reconfirmă calităţile proiectului şi promisiunea pe care dezvoltatorii acestuia o fac faţă de comunitatea de business din Cluj-Napoca. Yardi este o companie de origine americană în plină creştere, şi ne bucurăm astfel să îi putem oferi soluţii de expansiune într-o manieră creativă, în proximitatea birourilor actuale”, a afirmat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanţă Griffes, care coordonează activităţile de închiriere ale Record Park.

Yardi Romania este parte a concernului Yardi Systems, Inc., o companie americană fondată în 1984, furnizor global de soluții software dedicate pieței imobiliare, care numără peste 6800 de angajați în birourile din intreaga lume. Centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca este al treilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1100 de angajați care lucrează în diverse arii, de la dezvoltare de soft la analiză de date, marketing și consultanță.

Speedwell, companie fondată de 2 cetățeni belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, este un dezvoltator imobiliar cu experiență, având un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau în curs de finalizare în marile orașe ale României precum București, Cluj-Napoca și Timișoara. Concentrându-se pe locații în zone centrale cu o infrastructură de transport bună, targetând segmentul mediu al pieței imobiliare, Speedwell dovedește că piața imobiliară din România prezintă un interes crescut și oferă posibilități ridicate de dezvoltare.

Pentru mai multe informații:

[email protected]

+40 (0)753.130.352

www.speedwell.beYardi Romania

Comunicat de presa imobiliare