In data de 2 noiembrie 2020 a avut loc cea de-a 15-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce, in cadrul careia au fost decernate premiile magazinelor online inscrise in Competitia GPeC. Printre brandurile nominalizate si premiate in cadrul evenimentului se numara 6 companii care utilizeaza cu succes SeniorERP, solutia ERP de top pentru managementul integrat al afacerii, dezvoltata de Senior Software.

Premiile GPeC sunt printre cele mai ravnite trofee din online-ul romanesc si rasplatesc afacerile de tip e-commerce care au un cuvant de spus in comertul online si care sunt in permanenta cautare de solutii inovative pentru a gestiona mai eficient afacerea si pentru a ramane aproape de clienti.

Printre aceste afaceri se numara sase dintre clientii Senior Software care au ales solutia SeniorERP pentru a-si automatiza activitatea si pentru a creste vanzarile:

  • Trada.ro– Premiul 1 la categoria “Supermarket, Mall, Marketplace”
  • Marcoser – castigatorul distinctiei “Cea mai buna prezenta in social media” la categoria „Bricolaj, Gradina si Unelte” + locul 2 la categoria „Cel mai bun comerciant Experienced”
  • Republica Bio – Locul 1 la categoria “Produse organice si naturale” + premiile “Cel mai bun comerciant Experienced in E-Commerce” si “Voice of the Customer Award 2020”
  • Atu Tech – unic nominalizat la categoria “Echipamente de Securitate si Supraveghere”+ locul 2 la categoria „Magazinul Anului”
  • Autobon – Locul 3 la categoria “Auto, Moto si Utilaje”
  • O-Mac – nominalizat la categoria „Bricolaj, Gradina si Unelte”

“Gala Premiilor GPeC este un moment important pentru piata ecommerce din Romania, mai ales anul acesta, pentru ca ne aminteste ca online-ul este un canal excelent pentru afacerile dornice sa evolueze si sa ramana aproape de clienti. Suntem mandri de partenerii nostri care au fost nominalizati si premiati in cadrul evenimentului, iar aceste distinctii sunt dovada ca sistemele noastre aduc rezultate excelente si contribuie la dezvoltarea companiilor care le aleg.

De asemenea, locul 1 obtinut de Trada.ro, premiat pentru al doilea an consecutiv, confirma faptul ca Trada contribuie semnificativ la cresterea pietei comertului electronic si in 2020. Trada.ro este o platforma de tip marketplace prin care clientii de SeniorERP au acces la un canal de vanzare alternativ la site-urile proprii sau la retelele clasice: comert traditional, IKA, revanzatori sau canalul de B2B”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

SeniorERP este de peste 17 ani un software de incredere pentru managementul afacerilor din Romania si nu numai. Recunoscut pentru flexibilitatea crescuta, timpul redus de implementare si usurinta in utilizare, sistemul ERP ofera o serie de functionalitati care sustin lucrul la distanta, iti permit sa colaborezi mai eficient cu partenerii de afaceri si sa gestionezi resursele din companie de oriunde te-ai afla. Pe langa acestea, include capabilitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, marketing, raportare si analiza sau gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii si partenerii. Aceste functionalitati se traduc in economii de timp, costuri mai scazute, vanzari mai mari si profitabilitate crescuta.

Despre Senior Software

Senior Software  este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.