Noiembrie este o luna importanta cand vorbim de industria jocurilor, mai ales ca Sony PS5 și Xbox Series X / S ajung in sfarșit. Iata cateva lansari de jocuri ce urmeaza sa fie lansate in aceasta luna.

Lansari de jocuri: Assassin’s Creed Valhalla

Seria de fictiune istorica produsa de Ubisoft revine, ducandu-ne inapoi la invazia vikinga a insulelor britanice. Misiunile de poveste te poarta intr-o lume in care trebuie sa lupti, sa te strecori si sa indeplinesti o serie de misiuni secundare. Lansarea jocului va fi pe 10 noiembrie.

Lansari de jocuri: Spider Man: Miles Morales

Reluand locul in care Marvel's Spider-Man (2018) a ramas, in acest joc iti vei asuma rolul lui Miles Morales, in timp ce apara New York-ul de supervillains. Desi Miles are puteri similare cu mentorul sau (Spider-Man-ul Peter Parker), el are propriul sau set de abilitati unice. Vei putea uimi dusmanii cu atacuri electrice si vei deveni invizibil pentru a prinde mai usor inamicii.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Situat in timpul Războiului Rece, Call of Duty: Black Ops Cold War este un shooter iconic care urmareste un agent american in cautarea unui spion sovietic. Vanatoarea de oameni te poarta pana in Europa, Orientul Mijlociu si, in cele din urma, Rusia. Jocul urmeaza sa fie lansat pe 13 noiembrie.

Mortal Kombat 11: Ultimate Edition

Mortal Kombat 11: Ultimate Edition prezinta o poveste extinsa, iar pachetul contine principalul joc plus Kombat Pack 1, Aftermath Expansion si recent anuntatul Kombat Pack 2 care include Mileena, Rain și Rambo! Jocul urmeaza sa fie lansat la o saptamana dupa lansarea noilor console, mai precis pe 17 noiembrie.

Mai multe jocuri pentru PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si alte platforme, gasesti si pe Ventum Games.

Publicare Advertoriale Arta & Entertainment