In perioada epidemiei si implicit a izolarii la domiciliu este important sa mentineti o dieta sanatoasa, prin alimentatie si suplimente alaturi de un numar regulat de exercitii pentru a va mentine in forma. Orice schimbare brusca in alimentatie si stil de viata , poate avea un impact direct asupra asupra performantei sportive si a sistemului imunitar.

Recomandam o alimentatie constanta, cu trei mese pe zi, mai saraca in carbohidrati; deoarece nu se mai pot sustine arderile ce aveau loc in sala de fitness.

Intrucat alimentele devin din ce in ce mai scumpe si mai greu de gasit, recomandam sa aveti la indemana un concentrate proteic si eventual un complex de vitamine.

Ca si proteine, ajuta un blend balansat din mai multe tipuri de protein (izolat, caseinat, hidrolizat) pentru o absorptie cat mai constanta si complete a proteinelor pe parcursul zilei. Un astfel de concentrate vine de la BSN, sub forma Syntha-6 -ului si a Syntha-6 -ului Edge. La capitolul vitamin, nimic foarte concentrate, precum animal Pak. Este arhi-suficienta o cutie de iVitamins sau Opti-men.

Publicare Advertoriale Sport