Protejarea birourilor si a suprafetelor de lucru este deosebit de important, in special in aceasta perioada. Utilizarea naproanelor din hartie pentru birou este o solutie igienica si practica, ce va aduce numeroase beneficii atat angajatilor, cat si imaginii companiei in fata clientilor sau colaboratorilor.

In special in aceasta perioada, cand exista un risc crescut de raspandire a virusurilor si bacetriilor, mai ales in spatiile inchise, exista cateva solutii care pot preveni acest lucru.

Pentru inceput, puteti implementa o noua politica de pastrare a curateniei pe birou si in birou. O astfel de politica poate contine instructiuni in care sa fie detaliat modul in care toti angajatii trebuie sa pastreze curatenia pe birou. Aceste instructiuni trebuie respectate atat pe durata timpului petrecut la birou, cat si la plecare.

Pentru a usura memorarea noilor regului puteti pune afise care sa aminteasca angajatilor despre spalarea frecventa a mainilor, utilizarea solutiilor dezinfectante si a mastilor, in spatiile inchise. De asemenea le puteti reaminti si de pastrarea distanteti in timpul pauzelor, utilizand diverse stickere ce marcheaza locurile in care acestia se pot aseza.

Pastrarea biroului curat si ordonat este o solutie ce ajuta la impiedicarea raspandirii virusurilor si bacteriilor. Utilizarea naproanelor din hartie, de unica folosinta, pe birouri este varianta cea mai igienica si practica.

Naproanele din hartie, de unica folosinta, va vor ajuta in a pastra nu doar igiena pe suprafata de lucru, ci si ordinea. Faptul ca veti avea un birou organizat si curat va va ajuta la reducerea nivelului de stres. Stiind unde se afla totul va veti simti mai in control, mai eficienti. De asemenea naproanele din hartie va vor proteja biroul de zgarieturi si pete.

Aspectul intotdeauna conteaza. A avea un birou curat si organizat creeaza o prima impresie buna clientilor, partenerilor de afaceri, colaboratorilor si, in special, auditorilor. De aceea, utilizarea naproanelor de hartie de unica folosinta pe birouri va transmite acestora un mesaj de profesionalism, responsabilitate si eficacitate. Acest lucru va crea o imagine pozitiva asupra companiei dumneavoastra, ea fiind considerata organizata, prezentabila si de incredere.

Pentru a fi la indemana puteti pune narpoanele din hartie, de unica folosinta, la intrarea in unitate, alaturi de solutiile dezinfectate.

De acolo fiecare angajat isi va lua zilnic un napron nou, pe care il va utiliza doar pe biroul sau, urmand ca la plecare sa il stranga si sa il arunce la gunoi.

Noi va oferim servicii de tiparire naproane din hartie personalizate, ce vor da un aspect unic si deosebit birourilor dumneavoastra. Puteti opta pentru a le personaliza cu logo-ul si datele companiei sau cu diferite imagini, in functie de preferinte.

Publicare Advertoriale Media Publicitate