Gpl este cel mai curat combustibil conventional si nu contine sulfati, compusi de plumb sau alte substante daunatoare atunci cand este evacuat. Arderea gpl emite mult mai putin monoxid de carbon, mai putine hidrocarburi, oxid de azot si dioxid de carbon in comparatie cu benzina. Pentru acest lucru este necesara conversia masinii la gpl prin instalarea si reglarea corespunzatoare a unui sistem gpl.

BiziGaz este expert in serviciile de instalatii gpl si service pentru orice marca auto. Conversia la gpl trebuie realizata de o echipa cu experienta care detine echipamente moderne si lucreaza cu branduri de calitate.

Cu gpl calatoresti mai mult

Alimentarea cu gpl iti da posibilitatea sa conduci aceeasi distanta, dar cu bani mai putini. Fiecare masina echipata cu un sistem gpl poate functiona si pe combustibilul original. Practic, functioneaza ca un autovehicul hibrid. Datorita acestui aspect, poti calatori pe distante mai mari fara a fi nevoit sa opresti pentru realimentare. Vei avea intotdeauna la dispozitie un al doilea rezervor, la nevoie.

Iti recuperezi rapid banii dati pe instalarea gpl

Gpl este considerabil mai ieftin decat benzina. Iti vei recupera banii cheltuiti pe serviciile de instalare a sistemului gpl, un functie de cat de mult calatoresti. Daca distanta medie parcursa este in jur de 2000 km, economiile vor fi semnificative. Este posibil sa poti recupera cheltuiala initiala in 10 000 km parcursi. Cu cat vei conduce mai mult, cu atat motorul va arde mai mult combustibil si vei da mai putini bani in total. Rentabilitatea investitiei in conversia la gpl este doar o chestiune de timp.

Inca nu esti convins de beneficiile conversiei la gpl?

Trebuie sa stii ca sistemele gpl sunt extrem de sigure si eficiente. Orice sistem gpl este foarte stabil si trebuie sa respecte conditii extrem de stricte de omologare pentru a putea fi eligibil la utilizarea pe vehicule. Tehnologia de productie contine cel mai inalt nivel de caracteristici de siguranta, depasindu-le cu mult pe cele care se aplica in cazul sistemelor de alimentare cu benzina.

Combustibilul care patrunde in cilindrii motorului este in stare gazoasa. Acest aspect reprezinta un avantaj pentru motorul masinii, deoarece ii prelungeste viata. Arderea va fi mai eficienta, iar stratul de ulei protector de pe cilindrii motorului va rezista pentru mai mult timp.

Publicare Advertoriale Auto