Te pricepi să lucrezi la mașina de cusut industrială? Locuiești în zona de sud? Vrei un loc de muncă recompensant? Vino să aflăm dacă te potrivești în echipa noastră! Sună-ne acum! 0722 622 262

Căutam o persoană pricepută la lucrul liniar cu mașina de cusut industrială și croit, croitor calificat, pentru realizarea de lenjerii de pat, huse de saltele și confecții simple pentru copii. Ne dorim în echipă pe cineva care să-și îndrăgească munca, să urmărească să se perfecționeze și să se implice activ în sporirea calității produselor. Apreciem atenția la detalii, gestionarea eficientă a timpului și spiritul pozitiv.

Oferim un mediu de lucru plăcut, carte de muncă, salariu fix de 2750 lei pe lună, bonusuri pentru performanță și abonamet STB pe toate liniile. Programul de lucru este 8:00 – 16:00 și include pauza de masă. Aici respectăm programul de lucru de 8 ore și plătim dublu orele suplimentare!

Suntem o întreprindere mică de familie, cu istorie lungă și mulți clienți și colaboratori mulțumiți, cunoscută pentru saltelele și așternuturile pentru copii, realizate cu grijă și suflet.
Atelierul nostru se află într-o grădină la aprox 15 min de mers pe jos de Metrou Apărătorii Patriei și 2 min de stața de autobuz Dumitru Brumărescu.
Alătură-te echipei dacă îți place lucrul bine făcut și îți dorești un loc de muncă recompensant.
Sună-ne acum ! 0722 622 262

Anunt Angajare Croitoreasă mediu plăcut zona Apărătorii Patriei