Dax Tenis Club Drumul Taberei este aflat in cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti.

Clubul are o amplasare retrasa, in plina zona verde. Activitatea principala este reprezentata de cursurile de tenis pentru copii. Echipa de antrenori Dax Tenis Club isi propune sa conduca tinerii debutanti cu usurinta si placere din momentul in care pun pentru prima data mana pe racheta de tenis pana la nivelul cel mai de sus.

Dax Tenis Club ofera urmatoarele servicii:

Dax Tenis ClubCursurile de tenis pentru copii, la Dax Tenis Club Drumul Taberei reprezinta principala activitate a clubului, aceasta este asigurata de antrenori certificati, cu experienta mare in lucrul cu copiii. Antrenorii sunt impartiti in 3 categorii – initiere, perfectionare, performanta –

Partea de initiere presupune drumul de la primul contact al elevului cu racheta de tenis pana la momentul cand acesta reuseste sa loveasca mingea cu o tehnica elementara corecta, are un joc de picioare corespunzator si cateva notiuni de tactica. La finalul acestei etape cursantul va fi mai disciplinat, va cunoaste si respecta “scoala” alergarii si exercitiile specifice acestui joc, elementele de stretching, notiunile de fair-play, va sti sa tina scorul si sa fie bataios – competitiv. Invatarea se produce intr-un mediu placut, prietenos.

Scoala de tenis din cadrul clubului nostru este una de elita, cu accent pe calitate, aceasta asigura invatarea corecta si premisele unei dezvoltari armonioase in acest sport.

Clubul dispune de o baza materiala moderna ( perete, pro lift, mingi din sistemul “play” conform varstei) lucru ce asigura un progres mai rapid si o intelegere mai usoara pentru micii cursanti. Jaloanele si scaritele asigura dinamismul antrenamentelor.

Dax Tenis Club AdultiCursurile de tenis pentru adulti la Dax Tenis Club Drumul Taberei sunt asigurate de antrenori tineri, dinamici, fosti jucatori de performanta. Acestia reusesc sa te introduca in “lumea acestui sport”, sa il intelegi, sa il joci cu placere si sa performezi. Antrenorii nostri iti transmit energia necesara, iti impun obiective realizabile, reuesc sa te extenueze, sa te relaxeze si sa te distreze.

Fie ca pui pentru prima data mana pe o racheta de tenis, fie ca esti amator de nivel competitional, Dax Tenis Club Drumul Taberei iti ofera premisele potrivite pentru invatare si progres.

  • Inchiriere teren de tenis

Dax Tenis Club Drumul Taberei dispune de 3 terenuri de tenis cu zgura la standarde internationale. Suprafata de joc este perfect plana, fapt ce permite o saritura corecta a mingiei de tenis, o deplasare rapida si sigura a jucatorilor si alunecari spectaculoase. Sistemul de iluminat este unul de top fapt ce permite o vizibilitate buna in conditii de lumina naturala slaba sau in lipsa. Clubul nostru ofera continuitate pe intreg parcursul anului, in sezonul rece terenurile sunt acoperite cu un balon presostatic modern.

Inainte sau dupa jocul de tenis puteti sa va bucurati de facilitatile clubului cum ar fi: vestiare moderne, sport bar, terasa, magazin sportiv.

De asemenea in cadrul clubului nostru va puteti racorda si customiza racheta de tenis, dispunem de o gama larga de racordaje de toate tipurile si grosimile (monofilament, multifilament, mat natural ) si de o masina de racordat electronica de ultima generatie.

Fie ca esti jucator de nivel amator sau profesionist, Dax Tenis Club Drumul Taberei vine in intampinarea nevoilor tale si reuseste sa iti satisfaca toate asteptarile.

  • Pregatire fizica specifica

Pregatirea fizica la Dax Tenis Club Drumul Taberei este asigurata de un atlet de top din cadrul clubului CSM Bucuresti. Acesta se adapteaza nivelului fizic al fiecarui cursant si in functie de obiective si de numarul de antrenamente saptamanale reuseste sa ii duca la nivelul dorit.

Prin testari fizice periodice se urmareste progresul elevilor, se comunica parintilor si impreuna cu antrenorul de tenis coordonator se impun anumite strategii de dezvoltare.

Pregatirea fizica complementara este esentiala pentru o dezvoltare sanatoasa a jucatorului de tenis si il ajuta pe acesta sa isi imbunatateasca nivelul de joc prin deplasare mai rapida, forta si rezistenta mai mari, o coordonare mai buna. Pregatirea fizica impreuna cu stretchingul feresc jucatorii de accidentarile nedorite.

Publicare Advertoriale Sport