Un joc de laser tag poate fi o experienta intensa si distractiva. Singurul lucru mai bun decat experienta si distractia (mai ales daca esti o fire competitiva) ar fi ca tu sa iesi castigator 😊. Asadar, inainte de a-ti aduna prietenii si a forma echipa, tine cont de urmatoarele aspecte in stabilirea de strategie laser tag:

  1. Inspecteaza arena unde se va desfasura jocul!

Cunoasterea aspectului arenei te va ajuta sa stii care sunt locurile care iti ofera o vedere mai buna spre echipa adversa. Dar si care sunt cele numai bune pentru a te feri de ceilalti. Daca arena are mai multe niveluri, nu ezita sa urci pentru a avea o privire de ansamblu cu ceea ce se intampla si cu locurile in care se ascund adversarii. Inainte de asta, asigura-te ca alegi locurile in care te ascunzi cu atentie pentru a minimiza sansele de a fi ochit!

  1. Strategie laser tag – Deplaseaza-te in lateral!

Deplasarea in lateral, asemenea unui crab. Aceasta poate sa iti ofere o mai mare protectie. Daca stai intr-un singur loc si doar te uiti in jur, exista o sansa mult mai mare de a fi ochit de jucatori mai experimentati.

  1. Continua sa ochesti!

Acest truc poate fi unul de baza, dar nu mai putin eficient. Cu exceptia cazului in care jocul are limitari asupra munitiei, continua sa ochesti adversarii. Nu trebuie sa ai neaparat o tinta perfecta. Ci doar sa tragi rapid in directia generala a senzorilor adversarului. In plus, daca vezi pe cineva care te tinteste si nu te poti feri complet, incearca cel putin sa te intorci in lateral. Asta pentru a diminua sansele de a-ti fi loviti senzorii.

  1. Deplaseaza-te defensiv!

Atunci cand vrei sa ochesti pe cineva, recomandat este sa te deplasezi si sa te rotesti lateral. In acest fel, vei avea o tinta mai buna si vei limita sansele de a fi ochit. Aceasta este una dintre cele mai bune tactici de aparare pe care le poti folosi in timpul jocului. De asemenea, nu uitai sa te misti continuu. Evita sa stai in aceeasi pozitie prea mult timp!

  1. Ocheste jucatorii mai neexperimentati!

Un jucator fara experienta poate fi o tinta usoara de a castiga puncte. Mai ales daca nici tu nu ai foarte multe jocuri la activ, o strategie ar fi sa iti indrepti atentia catre tintele mai usoare ca sa iti asiguri continuitatea in joc.

Fie ca pierzi sau castigi, experienta si distractia sunt cele mai importante lucruri. Daca sfaturile de mai sus pentru stabilirea strategiei ti-au fost de ajutor, vezi mai multe detalii despre pachetele laser tag pe Laser Tag World Cluj.

Publicare Advertoriale Arta & Entertainment