Descoperă anvelopele KUMHO pe JANTA.RO
Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și KUMHO.

Cu o experiență de peste 55 de ani în industria producției de anvelope, KUMHO Tires oferă o gamă foarte bogată de anvelope, dedicate automobilelor de mici dimensiuni, autoturismelor 4×4, SUV-urilor, camioanelor, utilajelor agricole, utilajelor din sectorul construcțiilor, avioanelor și chiar automobilelor de curse. Unul dintre atuurile principale ale mărcii este consecvența în inovarea și dezvoltarea modelelor de anvelope.

Compania KUMHO se clasează în top 10 producători de anvelope la nivel global grație atenției acordate detaliilor în cercetarea și dezvoltarea fiecărui model, oferind astfel un standard înalt de calitate clienților săi.

Kumho este prima echipare (OE) pentru automobilele din gama Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Renault, Nissan, Fiat, Chrysler, GM, Hyundai și KIA.

Printre anvelopele premiate special alese pentru a echipa din fabrică modele precum Volkswagen Golf, BMW seria 5, Mercedes clasa E, Dacia Logan, Jeep Grand Cheroke, Hyundai Santa Fe se numără CRUGEN HP91, câștigătoare a premiului reddot award 2015 și ECSTA HS51, premiată la IF Design Award 2017.

KUMHO CRUGEN HP91 este o anvelopă de vară, destinată modelelor SUV premium care au nevoie de cea mai bună aderență pentru a-și pune în valoare performanțele, fără a compromite confortul și siguranța pasagerilor.

Benzile longitudinale, prezente pe toata circumferința anvelopei, asigură mai multă aderență, în timp ce blocurile rigide cresc stabilitatea în viraje. Asigurarea unui nivel înalt de confort a fost unul din obiectivele principale în dezvoltarea anvelopei, ca urmare zgomotul produs în timpul rulării este scăzut, iar stabilitatea îmbunătățită, in special pe carosabil ud, minimizând riscul apariției acvaplanării.

Anvelopa KUMHO CRUGEN HP91 poate echipa modele de SUV-uri care utilizează jante cu dimensiuni cuprinse între 17” și 22”, având lățimi situate între 235 mm și 315 mm.

Anvelopele KUMHO ECSTA HS51 reprezintă o alegere ideală pentru automobile compacte, oferind un nivel înalt de siguranță și confort. Cu o aderență foarte bună atât pe asfalt uscat cât și pe carosabil ud, anvelopa de vară ECSTA HS51 se adresează șoferilor care au nevoie de performanțe superioare în rulare. Grație rezistenței ridicate la uzură, randamentul kilometric al anvelopei este extins.

Siguranța pasagerilor este un factor important, acest aspect fiind proeminent în distanțele foarte scurte de frânare și în stabilitatea crescută în timpul virajelor, grație rigidității pereților laterali prin reducerea zgomotului produs în timpul rulării și nivelul de confort al pasagerilor este îmbunătățit.

Dimensiunile disponibile pentru modelul KUMHO ECSTA HS51 sunt cuprinse între 14” și 18” inch, lățimea maximă fiind de 245 mm.

KUMHO WinterCraft WP72 este o anvelopă de iarnă, destinată automobilelelor sport din segmentul premium, care oferă performanțe optime pe timp de iarnă, chiar și în cele mai crâncene condiții. Mixul ideal dintre siguranță și confort este facilitat de profilul asimetric al benzii de rulare, care a fost proiectat pentru a asigura evacuarea eficientă a apei. Nivelul maxim de aderență oferit, este posibil grație noii compoziții a benzii de rulare, care asigură elasticitatea optimă a materialului chiar și la temperaturi foarte reduse. Distanțele de frânare pe carosabil acoperit de zăpadă sunt astfel reduse, o caracteristica esențială pentru orice anvelopă de iarnă.

KUMHO WinterCraft WP72 va îmbunătăți semnificativ caracteristicile dinamice pe timp de iarnă, fiind disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16 și 20 de inch.

Descoperă întreaga gamă de anvelope KUMHO direct pe www.janta.ro

Încearcă experiența JANTA.RO – cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina cu anvelope de iarnă!

Publicare Advertoriale Auto