Veracomp a semnat recent acordul de distributie cu Guardicore, lider global in solutii software de segmentare a retelei.

Prin adaugarea Guardicore la portofoliul sau, Veracomp isi extinde oferta de solutii software de securitate cibernetica cloud si pentru centrele de date.

Solutiile Guardicore sunt gandite pentru a proteja activele esentiale ale organizatiei aplicand controale de microsegmentare flexibile, rapid de implementat si usor de inteles. Clientii tipici Guardicore provin din diverse domenii, precum: finante, sanatate, productie, retail, furnizori de servicii etc.

Cu o abordare care permite administrarea centralizata si transparenta maxima, solutiile Guardicore permit companiilor sa obtina o vizibilitate completa, puternic contextualizata, asupra traficului din cloud, PaaS, local si intre aceste platforme. Pentru a asigura politici robuste, cu informatii complete, solutiile Guardicore sunt adaptate incarcarii si aplicatiilor utilizate, asigurand zero-downtime, zero modificari la nivel de aplicatie si o integrare facila cu DevOps.

“Suntem incantati ca am introdus solutiile de securitate Guardicore in portofoliul nostru. Este o oportunitate in plus pe care o putem oferi partenerilor nostri si un pas important catre o abordare tehnologica inovatoare, care rezolva multe dintre provocarile actuale si viitoare. Ne re-afirmam astfel decizia de a dezvolta un portofoliu de furnizori si solutii de top,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

Guardicore este o companie de securitate cibernetica care vizeaza piata de firewall traditional. Compania a fost recunoscuta de Forrester ca un furnizor puternic conform The Forrester Wave™ (Zero Trust Extended Ecosystem Platform Providers, Q3 2020) si a fost evaluata de Gartner in analizele sale (Market Guide for Cloud Workload Protection Platforms).

"Alaturi de Veracomp avem asigurarea ca suntem pe maini bune. Tinand cont de reteaua specializata de reselleri pe care o detine Veracomp, suntem nerabdatori sa urmarim extinderea solutiilor noastre pe piata romaneasca. Ne dorim sa sustinem companiile de pe piata romaneasca sa-si segmenteze reteaua interna plana, prin noul nostru concept unic.” spune Noam Amit, Director Regional, Guardicore.

Guardicore inlocuieste solutiile traditionale de tip firewall cu cel mai simplu si mai intuitiv mod de a efectua controale de micro-segmentare care reduc suprafata de atac, detecteaza si controleaza incalcarile de securitate din traficul est-vest. Guardicore Labs, echipa globala de cercetare a companiei, detine si intretine Infection Monkey, instrumentul open source al companiei care simuleaza incalcarile si atacurile de securitate (BAS) si evalueaza rezistenta mediilor cloud private si publice la atacuri tip bresa de securitate si miscari laterale.

Publicare Advertoriale IT