Oricare ar fi motivul sederii voastre in Bucuresti , pentru a va deplasa confortabil , puteti conta pe parcul nostru de masini noi de inchiriat .

Cu un birou in centrul Bucurestiului , in Piata Victoriei , strada Paris , societatea noastra de inchirieri de masini va pune la dispozitie masini mici de oras ( Opel Corsa , Renault Clio ) masini sedan ( Renault Fluence , Opel Astra sedan , Suzuki S Cross ) ,mini vanuri , sau microbuze ( Mercedes Vito ) .Personalul nostru va fi incantat sa va ajute sa rezervati o masina adaptata nevoilor voastre .

De vazut in Bucuresti :

Cu o masina inchiriata de la FRANCROCAR , puteti face un tur al orasului , care sa includa : Casa Poporului , Centrul istoric , Muzeul Satului , Muzeul Taranului Roman , Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si minunata Calea Victoriei , parcurile Cismigiu si Herastrau .

Daca sederea voastra in Bucuresti este mai lunga , va invitam sa descoperiti cateva locuri minunate din apropierea capitalei , locuri in care se poate ajunge numai cu masina , asa ca in cazul in care nu dispuneti de o masina personala , inchirierea unei masini este optiunea ideala .

Obiective turistice în apropierea Bucureştiului.

Rezervaţia Naturală Comana :Parcul Natural Comana se află la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi Giurgiu. Este zonă protejată întrucât aici au fost găsite foarte multe specii de floră şi de faună din Lista Roşie Europeană.În rezervaţia Comana au fost deja identificate 141 de specii de păsări, din care 71 protejate internaţional şi 31 de specii de mamifere, din care cinci sunt protejate prin lege – de exemplu, vidra şi pisica sălbatică. În Parcul Natural există trei zone speciale: rezervaţia de bujor, rezervaţia de ghimpe şi Balta Comana, a treia zonă umedă a României după Balta Mică a Brăilei şi Delta Dunării.

Mănăstirea Snagov este un important monument istoric și de artă feudală din Țara Românească, care se găsește pe insula situată în partea nordică a lacului Snagov, din apropierea localității Snagov. Mănăstirea este probabil una din ctitoriile domniei târzii a lui Mircea cel Bătrân, fiind prima dată atestată documentar în 1408. Refăcută de mai multe ori , Mănăstirea Snagov, cunoscuta și sub denumirea de Mănăstirea Vlad Țepeș este situata pe o mica insula din partea de Nord-Vest a lacului Snagov. Vechi centru de spiritualitate și cultura ortodoxa, el dăinuie pe temeliile unei vechi așezări dacice.

Se pare că mănăstirea ar fi devenit faimoasă după presupusa înmormântare a lui Vlad Țepeș în incinta acesteia. Conform legendei, după moartea lui Vlad Țepeș, survenită în urma bătăliei cu turcii din 1476, care îi susținuseră pe Dănești în obținerea tronului Valahiei, călugării mânăstirii i-ar fi găsit și ascuns trupul domnitorului, respectiv l-ar fi înmormântat creștinește după „limpezirea apelor”. Înmormântarea s-ar fi petrecut pe ascuns și fără nici un fast din cauza noului domnitor instalat de turci, care era din familia Dăneștilor.

Palatul Mogoșoaia este o clădire istorică din localitatea Mogoșoaia, județul Ilfov, România, aflată la circa 15 km de centrul orașului București. Complexul conține clădirea propriu-zisă, curtea acestuia cu turnul de veghe, cuhnia (bucătăria), casa de oaspeți, ghețăria și cavoul familiei Bibescu, precum și biserica „Sfântul Gheorghe” aflată lângă zidurile curții. Palatul poartă numele văduvei boierului Mogoș care deținea pământul pe care a fost construit. Palatul Mogoșoaia a fost în posesia familiei Brâncoveanu timp de aproximativ 119 de ani, trecând apoi în proprietatea familiei Bibescu.

Publicare Advertoriale Turism