Publisherii români care vor să-și crească veniturile pe care le generează traficul site-urilor de care se ocupă nu au foarte multe opțiuni la ora actuală.

Dacă ești un publisher mare: ziar online, publicație de specialitate online, forum, blog cu notorietate și trafic, poți să apelezi la diverse platforme de monetizare, precum AdSense, Think Digital. Sau la regii care se ocupă să-ți vândă afișările către advertiseri, prin deal-uri directe.

Toate astea presupun însă costuri: comision către platforme care poate depăși 30%, să plătești un colaborator care să se ocupe de setup-ul tehnic: instalare ad-server, programare campanii, optimizare rată de vizibilitate etc.

Dacă ești un publisher mai mic, situația este și mai gravă: platformele de monetizare și regiile impun un trafic minim. Sub această linie nu ești acceptat și nu poți monetiza traficul. Singura alternativă rămâne Google AdSense. Care însă nu oferă cele mai bune venituri posibile.

Pornind de la această constatare, echipa din spatele platformei de marketing online expertmarketingonline.ro a lansat o agenție de monetizare site-uri.

Care le oferă tuturor publisherilor români, indiferent de mărimea traficului, garanția cel mai bun venit pentru 100% din afișările publicitare disponibile.

Secretul constă în tehnologia folosită. Agenția Creste aduce în România în premieră și în exclusivitate cea mai avansată tehnologie franceză de monetizare, care permite conectarea la toate platformele prin care se cumpără afișări publicitare (SSP și DSP) și scoaterea la licitație a impresiilor disponibile.

Practic, dacă lucrezi cu Google AdSense, primești ceea ce ei doresc să afișeze. Prin această tehnologie, impresiile sunt scoase la licitație, afișare cu afișare. Peste 30 de posibili cumpărători primesc solicitarea de a licita pentru aceste afișări. La final oferta cea mai bună este declarată câștigătoare și primește afișarea. Totul se petrece în câteva mili-secunde, fără a încetini viteza de încărcare a siteului, și este complet automatizat.

În plus agenția are acces la o soluție de Header Bidding server-side custom. Este vorba de cea mai avansată tehnologie de monetizare disponbilă pe piață la ora actuală. Toate acestea permit reducerea costurilor, atât pentru editori, cât și pentru agenție. În consecință comisionul perceput editorilor este mai mic, iar aceștia constată o creștere reală a veniturilor publicitare generate.

Pe lângă soluția de monetizare care crește veniturile din Google AdSense, native ads, programmatic etc. agenția oferă consultanță gratuită editorilor și creatorilor de conținut în toate etapele procesului de optimizare a veniturilor:
– auditul setup-ului publicitar existent

  • creșterea ratei de vizibilitate a plasamentelor publicitare
  • setarea corectă a campaniilor în ad-server sau instalarea unui ad-server dacă este nevoie
  • consultanță privind conformitatea cu GDPR, cu standardul TCF v2 etc.

Un alt avantaj al soluției este că inclusiv editorii cu trafic mic sunt acceptați. Si au garanția celui mai bun venit. Iar cei ce nu au o echipă tehnică care să se ocupe de monetizarea traficului nu trebuie să-și facă griji. Agenția de monetizare site-uri și trafic Internet Creste face toată munca de optimizare și creștere a veniturilor, pentru ca publisherii să se concentreze pe ce știu cel mai bine: crearea de conținut de calitate și creșterea traficului.

Publicare Advertoriale Media Publicitate