Alătură-te echipei noastre și hai să realizăm împreună proiecte unice! 🙂

Căutăm un Șef Șantier cu experiență pe aceeași poziție (minim 1 an) care să lucreze cu ușurință în programele din pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook și Access). Ne dorim ca viitorul nostru coleg să fie absolvent de studii superioare în domeniul tehnic (de preferabil, contrucții),să dețină permis auto (categoria B) și să aibă disponibilitatea de a face deplasări naționale. De asemenea, acesta trebuie să aibă bune abilități de organizare, supervizare și coodonare, să fie atent la detalii și să comunice cu eficiență.

Șeful de șantier va trebui să analizeze documentanția tehnică, să efectueze estimarea necesarului zilnic de materiale, utilizaje și resurse umane în concordanță cu perioada de timp necesară finalizării proiectelor. Este esențial să coordoneze organizarea pe șantiere pentru executarea proiectelor și să reușească să gestioneze resursele alocate fiecărui proiect în mod eficient, realizând raportări periodice către managerul de proiect.

Vom oferi colegului nostru o integrare rapidă în echipa Vertical Design, un mediu de lucru plăcut, orientat spre rezultate. De asemenea, va beneficia de un salariu motivant, de bonusuri lunare,  de training-uri și cursuri de specialitate pentru a crește pe plan profesional alături de noi.

 

Anunturi locuri de munca Șef șantier