Ayanter Windows & Doors este o compania care va pune la dispozitie o gama diversificata de modele de sticla vopsita, intr-o varietate de culori, pentru a avea posibilitatea de a alege produsul care se potriveste cel mai bine cu locuinta dumneavoastra.

Indiferent de incaperea pentru care doriti sa achizitionati sticla vopsita, Ayanter se asigura ca veti gasi exact produsele de care aveti nevoie, pentru a crea un decor unic si deosebit.

Specializata in usi si ferestre fabricate din materiale reziste, compania Ayanter distribuie numeroasele modele de sisteme de ferestre din lemn masiv, PVC sau aluminiu, usi de interior furnir natural sau din furnir sintetic, usi din sticla securizata sau usi batante sau culisante. Indiferent de alegere insa, cu Ayanter aveti certitudinea ca ati achizitionat produse de calitate superioara.

O solutie pentru amenajarile moderne – placarea cu sticla vopsita

Sticla vopsita se poate folosi in bucatarii sau bai, in locul clasicei faiante, lucru care ofera incaperilor un design modern. Pe langa atributele decorative si aspectul estetic placut, sticla vopsita are multiple attribute practice, cel mai important fiind usurinta cu care se poate curata, datorita numarului redus de rosturi de imbinare si suprafata compacta mare.

Placarea cu sticla vopsita a diferitelor suprafete da un plus de originalitate oricarei locuinte, oferind posibilitatea de a fi utilizata in orice incapere, in functie de stilul de amenajare pe care si-l doreste fiecare. Sticla vopsita etse utilizata pentru a inlocui faianta din bucatarie sau baie, pentru a masca diverse obiecte (calorifere, aparate de aer conditionat etc.) sau poate fi folosita chiar si pentru placarea pe exterior a spatiilor comerciale. De asemenea, pentru un design interior minimalist, se recomanda utilizarea sticlei vopsite in zonele de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si a cladirilor de birouri.

Publicare Advertoriale Arhitectura si Design