Deschiderea Yogalize

Yogalize deschide primul centru de Happiness Through Mindfulness, pe 6 ianuarie 2020, orele 18:30, în București, zona Aviatorilor, pentru a învăța oamenii să se relaxeze profund și să trăiască într-o stare de zilnică de fericire și echilibru.

Yogalize își propune să rezolve problema stresului cotidian și a problemelor de sănătate fizică și psihică, oferind un spațiu destinat relaxării profunde și dezvoltării personale, pornind de la practicile yogăi tradiționale și ale medicinei tradiționale indiene (Ayurveda).

Serviciile centrului Yogalize din nordul capitalei vor conține ore de Yoga Tradițională, sesiuni de meditație ghidată, cursuri de mindfulness (trăire conștientă), dar și sesiuni de life coaching, masaj, consultații și diete ayurvedice.

Yogalize se adresează în special femeilor și mamelor, oferind și un spațiu dedicat copiilor, încât mamele să poată veni alături de copiii lor la cursuri.

Începând cu 6 ianuarie 2020, în weekend vor avea loc seminarii tematice și vor fi prezenți invitați speciali o dată pe lună, care să aducă un plus de valoare comunității create.

Duminicile sunt rezervate întâlnirilor mai lungi, dintre femei, reunite sub egida Women For Women (W4W) – Comunitatea Femeilor Pentru Femei.

Astfel, Yogalize dorește să sprijine femeile și mamele în demersul lor de a-și atinge cele mai înalte obiective de wellness, fitness și dezvoltare personală.

O atenție deosebită este acordată copiilor mici, începând cu vârsta de 2 ani, pentru care se vor organiza cursuri speciale de mindfulness și meditație, încât micuții să învețe să se relaxeze în orice situație, să își controleze mai bine emoțiile și să fie mai încrezători în forțele proprii.

Daiana Rădulescu, fondatoarea mișcării și centrului Yogalize, declară: „Dorim ca Yogalize să devină o mișcare națională, prin care oamenii să realizeze cât este de ușor să meditezi, de fapt, și câte beneficii îți aduce această practică zilnică asupra sănătății. Cei mai de succes oameni ai planetei, începând cu faimoasa Oprah, meditează zilnic. Dacă ei au timp, înseamnă că avem și noi. Sperăm să se alăture mișcării nu doar oamenii de rând, ci și bloggerii și scriitorii, personalitățile publice, companiile, antreprenorii, start-up-urile, hub-urile co-working, restaurantele și hotelurilor, cafenelele și ceainăriile, bibliotecile, insituțiile educaționale etc. Oricine are un spațiu în care întâmplă ceva, poate oferi o pauză de 5-10 minute de mindfulness sau quiet meditation”.

Pe 6 ianuarie 2020, începând cu orele 18:30, sunt așteptate toate persoanele care doresc să participe la evenimentul de lansare, în care vor fi prezenți invitați speciali, se va ține o sesiune demonstrativă de meditație și vor fi oferite abonamente la prețuri promoționale.

Evenimentul va dura aproximativ o oră și jumătate și se va termina cu un moment de socializare, însoțit de ceai și gustări vegane.

Participarea la evenimentul de deschidere Yogalize se face pe bază de invitație, ce poate fi obținută, în limita locurilor disponibile, trimițând un email la [email protected], accesând pagina de Facebook @yogalize.bucuresti, sau completând un formular pe pagina companiei: www.yogalize.com.

Comunicat de presa Sanatate