Eurousi este o companie cu o experienta de 14 ani in comercializarea si distribuirea unei game diversificate de modele de usi, de la producatori de renume. Acestia din necesitatea unei abordari profesioniste a pietei in domeniul usilor, au deschis la Cluj Napoca unul dintre cele mai moderne si mai elegante showroom-uri de profil din tara. Astfel, compania vine in sprijinul clientilor sai cu servicii de:

  • Consultanta gratuita in alegerea modelelor si nuantelor de usi;
  • Deplasare gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului;
  • Transport gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca;
  • Montaj profesionist efectuat de echipe calificate;
  • Livrare rapida pentru modelele existente pe stoc;

Eurousi distribuitor autorizat de usi:

Porta Doors

Porta Doors este o companie de renume mondial. Ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior. Dar si usi de intrare in apartament, sisteme de glisare sau usi antifonice, precum si alte accesorii.

Invado

Invado este o companie poloneza de renume mondial care ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior din lemn de pin, usi de interior din placi MDF si HDF laminate cu furnir sintetic sau furnir natural, usi de interior din sticla, precum si alte accesorii.

In luna Octombrie 2020 Eurousi sarbatoreste 14 ani in casele clujenilor cu o reducere de 14% pentru toata gama de produse. Astfel, daca simti nevoia de o schimbare in locuinta sau acum iti construiesti una, alege usi de calitate, de la producatori de renume la preturi unice. Oferta este valabila toata luna Octombrie 2020 pe www.eurousi.ro sau in showroom-ul de pe Str. Campina Nr. 40.

Publicare Advertoriale Arhitectura si Design