Brainplay Community

brainplay

Comunicat de presa

04.06.2019

Brainplay Community, singura comunitate din Romania care se ocupa cu antrenarea mintii prin 4 metode – joc, improvizatie, dezbatere si joc de rol, a incheiat recent primul an de activitate!

Infiintata in luna mai 2018, comunitatea isi propune sa ofere un cadru deschis oamenilor pentru crearea unui mindset de crestere.

Misiunea Brainplay este sa devina prima optiune pentru cei care cauta atat solutii concrete la provocarile cotidiene cat si starea de echilibru prin aplicarea lor.

Ceea ce ne diferentiaza este unicitatea conceptului: abordam cele 4 metode atat din punct de vedere emotional cat si concret.

O parte din beneficiile pe care participantii le pot obtine sunt: insusirea de noi abilitati si competente prin joc, redescoperirea potentialului prin exercitii de improvizatie, lucrul cu instrumente de analiza si interpretare prin dezbatere si o mai buna intelegere a diferentelor dintre oameni si situatii prin jocul de rol.

In cele 12 luni de la infiintare am organizat workshopuri, mini-sesiuni de training (4h) si sesiuni deschise (open session) pentru grupuri cuprinse intre 10 -20 persoane, atat dupa format propriu, cat si customizate, iar feedback-urile primite au fost dintre cele mai bune.

In paralel, am reunit in online o comunitate activa, interesata de propria crestere si, implicit, de imbunatatire a calitatii vietii.

Ramanem in contact:

Subscribe blog: www.brainplaycommunity.wordpress.com

Like& Share Facebook: https://www.facebook.com/brainplaycommunity/

Follow Linkedin: https://www.linkedin.com/company/brainplay-community/

Pentru oferta personalizata si colaborari:

E-Mail: [email protected]

Tel: 0735.828.997 Daniela; 0755.932.260 Bianca

Comunicat de presa Educatie