M2_Comunicat_presa_SC RESOURCING INNOVATION SRL

01.03.2021

M2_Comunicat_presa_SC RESOURCING INNOVATION SRLComunicat de presă privind începerea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” SC RESOURCING INNOVATION SRL
SC RESOURCING INNOVATION SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ” Accesare masura M2 Resourcing Innovation” proiect nr RUE M2- 525 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (actual Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului)/ AIMMAIPE , respectiv 01.03.2021.
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității economice a SC RESOURCING INNOVATION S.R.L. prin acordarea unui ajutor de stat sub formă de grant pentru capital de lucru, măsura implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) (actual Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2020.
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.
Valoarea proiectului este de 154.312,29 lei (valoarea totală) din care:
• 134.184,60 lei grant;
• 20.127,69 lei cofinanțare.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de identificare ale Beneficiarului: SC RESOURCING INNOVATION SRL, Municipiul București, Str. POIANA CU ALUNI, nr. 6, CAMERA NR. 2
Persoană de contact: Iulian Cătălin Cazacu
www.rinnovation.ro, [email protected]

M2_Comunicat_presa_SC RESOURCING INNOVATION SRL

Comunicat de presa