MHP Consulting Romania

Cluj-Napoca – 22 august 2019

MHP Consulting Romania și Speedwell au plăcerea de a anunța semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 5.300 mp în Record Park.

Este un proiect mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca. Tranzacția a fost gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială și închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinație mixtă.

„Ne bucurăm că am finalizat discuțiile cu MHP Consulting Romania, susținând astfel planurile de dezvoltare ale clientului nostru pe termen mediu și lung. Asta prin oferirea unui mediu de lucru de înaltă calitate, dar și prin facilitățile proiectului Record Park. Conceptul nostru se diferențiază prin poziționarea într-o zonă ultracentrală a orașului. Designul său și diversele componente, incluzând: spații de birouri, apartamente, spații de retail și sport. Toate aceste atribute se îmbină într-o rețetă de dezvoltare care s-a dovedit a fi foarte atractivă pentru clienți,”. A declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.

„Această închiriere marchează o etapă importantă în parcursul Griffes. Credem în poziționarea Record Park și mixul său creativ de facilități. Urmărim să livrăm primul proiect de birouri preînchiriat 100% într-un alt oraș decât București”. A afirmat Andreea Păun, Managing Partner al companiei Griffes.

MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche.

MHP este o companie lider din sfera IT,. Este dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj-Napoca cu peste 400 angajați. Furnizeaza servicii de consultanță IT unei game largi de clienți din întreaga lume.

Prin această nouă închiriere, Speedwell a reconfirmat succesul proiectului Record Park crescând nivelul de ocupare în clădirea de birouri de 12.000 mp; din punct de vedere rezidențial, 80% din cele 236 apartamente au fost rezervate, iar clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locație în cadrul proiectului.

Fondată de 2 cetățeni belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau în curs de finalizare în București, Cluj-Napoca și Timișoara, concentrându-se pe locații în zone centrale cu o infrastructură de transport bună, targetând segmentul mediu al pieței imobiliare.

Pentru mai multe informații:

[email protected]

+40 (0)753.130.352

www.speedwell.be

Comunicat de presa