• APC™ Smart-UPS™ Modular Ultra — reinventeaza UPS-ul modular prin noul cel mai mic, mai usor si mai puternic UPS modular, de 5-20 kW, cu tehnologie Litiu-ion din industrie,
  • Odata cu accelerarea tehnologiei digitale si evolutia edge, Schneider Electric continua sa prezinte inovatii care raspund provocarilor infrastructurii IT, legate de rezilienta, securitate, sustenabilitate si adaptabilitate pentru mediile IT de varf, distribuite si hibride.
  • Capacitatea bazata pe cloud EcoStruxure™ Ready ofera vizibilitate si siguranta, optimizand performanta si permitand monitorizarea si gestionarea UPS-urilor oriunde si oricand

RUEIL-MALMAISON, FRANTA – 8 IUNIE 2022 – Schneider Electric™, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei si cea mai sustenabila companie din lume in 2021, conform clasificarii Corporate Knights, prezinta APC Smart-UPS Modular Ultra, cea mai sustenabila sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) de acest fel. Noul UPS ofera clientilor mai multa putere scalabila la cele mai mici dimensiuni, eliberand spatiu pentru tehnologiile IT critice sau pentru alte echipamente, maximizand in acelasi timp timpul de functionare si reducand costul total de utilizare.

Cu APC Smart-UPS Modular Ultra, Schneider Electric reinventeaza complet categoria de UPS-uri modulare monofazate pentru a satisface nevoile in continua evolutie ale clientilor, legate de distributed edge computing si de mediile IT hibride. Aceasta ultima inovatie se bazeaza pe APC Smart-UPS Ultra, disponibil acum in SUA, Canada si Japonia si care intra pe pietele europene si asiatice la sfarsitul anului 2022.

Conceput pentru a ajuta profesionistii IT si furnizorii de solutii sa faca fata aspectelor dificile de implementare in IT-ul edge si distribuit, Smart-UPS Modular Ultra este primul UPS modular monofazat cu tehnologie Litiu-ion. Designul sau, scalabil si redundant, ofera o densitate de putere de pana la 2,5 ori mai mare decat orice UPS modular comparabil. Capacitatea de putere mai mare, la cele mai mici dimensiuni, durata de viata mai lunga a bateriei si costul total de utilizare (TCO) mai scazut, toate aceste permit clientilor sa extinda si sa adauge rezistenta pe masura ce nevoile business-ului se schimba.

Companiile se bazeaza pe tehnologiile digitale pentru a creste scalabil la nivelul edge. Pe masura ce creeaza noi produse si servicii pentru clienti sau imbunatatesc experienta acestora, ele trebuie, de asemenea, sa devina mai eficiente din punct de vedere operational si mai sustenabile, prin tranzitia la operatiuni conectate in primul rand digital.

Cheltuielile la nivel mondial pentru edge computing ar putea atinge 176 de miliarde de dolari in 2022, in crestere cu 14,8% fata de 2021. Potrivit unei noi carti albe IDC, in parteneriat cu Schneider Electric, in timp ce edge computing este un factor important al paradigmei digitale, securitatea cibernetica, fiabilitatea si abilitatile raman provocari de top atunci cand se face tranzitia la un ecosistem conectat in primul rand digital.

„Pentru a raspunde nevoilor in evolutie ale lumii digitale de astazi, centrele de date locale, regionale si cloud ale viitorului trebuie sa fie proiectate pentru a fi sustenabile, rezistente, eficiente si adaptabile. Introducerea Smart-UPS Modular Ultra intareste si mai mult portofoliul inovator Smart-UPS Ultra cu UPS-uri de 3kW si 5kW, iar acum cu noul Modular Ultra 5-20kW”, a declarat Tarunjeet Sarao, Senior Vice President, Transactional & Edge Line of Business la Schneider Electric. „Smart-UPS Modular Ultra, cel mai sustenabil UPS modular din industrie, ofera un nivel cu totul nou de rezistenta si protectie a puterii cu putere scalabila la cele mai mici dimensiuni, fiind cu 50% mai mic decat orice UPS comparabil. Rezultatul este cea mai buna protectie din categorie, intr-un design scalabil si redundant, care economiseste spatiu, timp si bani.”

Cu 50% mai mic, 60% mai usor si cu o densitate de putere de 2,5 ori mai mare decat ofertele comparabile, Smart-UPS Modular Ultra este cel mai mic, mai usor si mai puternic UPS modular de 5-20 kW din industrie. Cu tehnologia sa de semiconductor de ultima generatie, designul compact inovator al Smart-UPS Modular Ultra ofera clientilor mai mult spatiu pentru infrastructura IT critica si alte echipamente. Pentru prima data, companiile mari pot beneficia de o protectie a puterii de pana la 20 kW intr-un UPS modular monofazat.

Smart-UPS Modular Ultra este proiectat pentru circularitate si cu tehnologia litiu-ion, permitand cea mai mare reducere a emisiilor de carbon fata de orice UPS din categoria sa. Acest UPS inovator, sustenabil si scalabil va fi certificat Green Premium™, angajamentul Schneider Electric fata de sustenabilitatea mediului.

Bateriile litiu-ion de la Smart-UPS Modular Ultra ofera o durata de viata a bateriei UPS-ului VRLA de pana la 3 ori mai mare si nu trebuie sa fie inlocuite in conditii normale de functionare. Tehnologia Litiu-ion ajuta companiile sa economiseasca costuri, cum ar fi cele legate de inlocuirea bateriilor, reducand timpul si banii cheltuiti pentru intretinere. In plus, cu o garantie de cinci ani, Smart-UPS Modular Ultra economiseste peste 10 ani – cost total de utilizare.

APC Smart-UPS Modular Ultra este compatibil EcoStruxure™, permitand monitorizarea si gestionarea in cloud sau on-premise, recomandari bazate pe date si vizibilitate imbunatatita pe mai multe dispozitive si site-uri UPS cu solutii IT EcoStruxure. Conectivitatea este asigurata prin intermediul Network Management Card.

Smart-UPS Modular Ultra va fi disponibil in a doua jumatate a anului 2022 in SUA, Canada si Japonia, mai apoi urmand sa fie prezent pe celelalte piete incepand cu 2023. Pentru a afla mai multe despre Smart-UPS Modular Ultra, vizitati APC.com.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

Comunicat de presa Tehnologie