BTDConstruct & Ambient

  1. Lucrările de construcție pentru prima fază THE IVY, proiectul rezidențial localizat în București, Băneasa, sunt pregătite să demareze. Faza 1 a ansamblului cuprinde 2 clădiri și 228 de apartamente, prima clădire urmând să fie livrată în iunie 2022.

Semnarea contractului de colaborare cu BTDConstruct & Ambient în rol de Antreprenor General și începerea lucrărilor reprezintă o etapă importantă în procesul de dezvoltare a proiectului.

Localizat pe strada Jandarmeriei, în zona de nord a Bucureștiului și în apropiere de pădurea Băneasa, THE IVY este un nou ansamblu rezidențial ce va include un total de 800 de apartamente amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălțime de P + 6.

Proiectul oferă diferite tipuri de unități. De la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere și penthouse-uri. Mai mult, rezidenții THE IVY vor avea acces la o serie de facilități create pentru un stil de viață modern. Precum: restaurant, sală de sport cu piscină, grădiniță și magazin.

Ansamblul va fi construit în patru faze. Iar lucrările de construcție pentru primele 2 clădiri, parte din faza 1, sunt pregătite să demareze.

De asemenea, Speedwell dezvoltă și un proiect de spații de birouri clasa A, MIRO. Aflat la câteva minute distanță de mers pe jos de THE IVY. Împreună, acestea creează un echilibru în viața celor care vor să locuiască și să lucreze în aceeași zonă, dar și să beneficieze de facilitățile de retail oferite de Băneasa Shopping City, Mega Image, Decathlon, Ikea și Dedeman.

Sustenabilitatea este un principiu de bază pentru toate dezvoltările Speedwell. Astfel, atât THE IVY, cât și MIRO vor obține certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sănătatea și confortul locuitorilor prin construirea de clădiri sustenabile care protejează resursele naturale.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidențial a companiei de consultanță imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor.

“Suntem bucuroși să anunțăm demararea lucrărilor de construcție pentru THE IVY. Prin intermediul acestui proiect, ne dorim să creăm un nou nivel de trai pentru cei care vor să își îmbunătățească stilul de viață. Acest lucru se poate observa în designul conceptului, calitatea materialelor, a finisajelor și a furnizorilor cu care colaborăm. BTDConstruct & Ambient, o companie cu experiență consistentă în domeniul construcțiilor rezidențiale, s-a alăturat proiectului în rol de Antreprenor General. Suntem încântați de această nouă colaborare și suntem convinși că împreună vom crea un produs superior și un loc în care o nouă comunitate se va putea dezvolta armonios.” declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Pentru mai multe detalii despre compania BTDConstruct & Ambient, puteți vizita site-ul oficial la adresa www.btdconstruct.ro.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este:

Octavian Matache, Commercial Manager Speedwell

+40 (0) 747 494 217

[email protected]

Comunicat de presa imobiliare